Κυριακή 28 Νοε, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στις φλόγες διαμέρισμα και κινητή καντίνα-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

  26/11/2021 07:56
Στις φλόγες διαμέρισμα και κινητή καντίνα-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Στις φλόγες διαμέρισμα και κινητή καντίνα-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

  26/11/2021 07:56

Σε δύο επεισόδια, ανταποκρίθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής η Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα οποία αφορούσαν πυρκαγιές σε διαμέρισμα και καντίνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις 12:13 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας στην Λάρνακα. Από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές έπαθε ολόκληρο το διαμέρισμα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Σταθμό Ορόκλινης, με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12.30.

Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς δεν υπήρχε κανένας μέσα στο διαμέρισμα, ενώ οι ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων εξήλθαν με ασφάλεια και δεν κινδύνευσαν. 

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή.

Τρεις ώρες αργότερα, η Πυροσβεστική τέθηκε εκ νέου σε κινητοποίηση, για πυρκαγιά σε αυτοκινούμενη καντίνα παρασκευής σάντουιτς στον δρόμο της Ποτάμιας (από έξοδο Βιομ. Ιδαλίου προς Ποταμιά).

Στο σημείο ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Σταθμό Ακροπόλεως με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 03.30. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία, ενώ από την πυρκαγιά η καντίνα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας