Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

Σε δίκη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παραπέμφθηκε ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη, έφθασε με αεροπορική πτήση από την Ελλάδα, συνοδευόμενος από μέλη της Αστυνομίας, στην Κύπρο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο αποφάσισε πως θα αφεθεί ελεύθερος υπό όρους, ωστόσο μέχρι την εκπλήρωση των όρων θα παραμείνει υπόδικος στις Κεντρικής Φυλακές.  

Ο 43χρονος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής τραπεζικών επιταγών, πλαστογραφίας, και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκαν το 2009.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος φέρεται να απέσπασε μέσω πλαστογραφήσεων, επιταγές ύψους 237.000 ευρώ από πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη από τις Κυπριακές Αρχές ο πρώην ποδοσφαιριστής για κλοπή επιταγών

Το προφίλ του 43χρονου

Ενώ ο 43χρονος καταζητείτο από το 2009, εντούτοις φαίνεται να ζούσε ανενόχλητος στην Ελλάδα και ενώ είναι δημόσιο πρόσωπο, δεν συνελήφθη από τις Ελληνικές Αρχές.

Τελευταίος σταθμός του 43χρονου στην Κύπρο ήταν ΜΕΑΠ Νήσου, το 2009, ενώ στη συνέχεια μετέβη μόνιμα στην Ελλάδα, αφού ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα.  Αγωνίστηκε στην Ομόνοια μέχρι το 2004, ενώ ακολούθως πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ακολούθως, εργάστηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων στα τμήματα της Παναχαϊκής και του Διαγόρα Βραχνέικων, ενώ ίδρυσε σχολή τερματοφυλάκων στην Πάτρα.

Το 2021 και συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοινώθηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Καλαμάτα, στην οποία άνηκε μέχρι πριν λίγες ώρες, αφού η ομάδα ανακοίνωσε νέο προπονητή τερματοφυλάκων.

Εντωμεταξύ, ενδιαφέρον προκαλεί και η κοινωνική ζωή του, αφού ενώ ήταν καταζητούμενος εδώ και 12 χρόνια προέβαινε σε αναρτήσεις για το πώς περνά και πού βρίσκεται, ωστόσο η Αστυνομία δεν τον... εντόπιζε. 

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»