Νέα βίντεο δίνουν άλλη τροπή στην υπόθεση Κόρει-Επεισόδιο με τη σύντροφό του

Βίντεο που δείχνουν το τι προηγήθηκε της συμπλοκής, που είχε ως αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό του 23χρονου καλαθοσφαιριστή της ΑΕΛ, Κόρεϊ Μάνιγκολτ, κατέγραψαν οι κάμερες από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του club, όπου βρισκόταν ο καλαθοσφαιριστής με τη σύντροφό του και την παρέα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή η κατάσταση του Κόρει

Σε βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, όλα άρχισαν όταν ο 23χρονος φαίνεται να διαπληκτίζεται έντονα με την σύντροφό του, την οποία σε κάποια στιγμή, αρπάζει με το χέρι του από το λαιμό, σέρνοντάς την σε άλλο σημείο του club.

Ακολούθως, συνομιλούν και σε κάποια στιγμή φαίνεται ότι ο 23χρονος τη ρίχνει στο έδαφος, με τον σερβιτόρο, όπως διακρίνεται στο βίντεο, να ειδοποιεί την ασφάλεια, ενώ άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στο μέρος, προσπάθησαν να βοηθήσουν την κοπέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εκκρεμεί ένα ένταλμα σύλληψης και αναζητείται άλλος ένας για την απόπειρα κατά Κόρε

Στη συνέχεια ο καλαθοσφαιριστής φεύγει από το σημείο και μεταβαίνει στο τραπέζι που βρισκόταν προηγουμένως με την παρέα του, ενώ η κοπέλα δεν τον ακολουθεί.

Με την πάροδο μερικών λεπτών, ο 23χρονος πηγαίνει ξανά πίσω στην κοπέλα και αφού συνομιλούν επιστρέφουν στο τραπέζι τους, με τον φρουρό ασφαλείας να τους παρακολουθεί, ώστε να μην προκληθεί άλλο επεισόδιο μεταξύ τους.

Λίγο αργότερα, υπό το βλέμμα του φρουρού ασφαλείας, ο καλαθοσφαιριστής φαίνεται να κάνει μία κίνηση προς τη σύντροφο του, την οποία κρατούσε και πάλι από πίσω, με τον φρουρό ασφαλείας να παρεμβαίνει για να την αφήσει και τον 23χρονο να αντιδρά.

Τότε οι φρουροί τον άρπαξαν για να μεταφέρουν εκτός μαγαζιού και υπήρξε ένταση, ενώ ακολούθως ο καλαθοσφαιριστής επέστρεψε εντός του μαγαζιού, κλωτσώντας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί νέα ένταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε άλλους δύο για την απόπειρα φόνου κατά του Κόρεϊ-Στις πέντε οι συλλήψεις

Οι φρουροί έβγαλαν και πάλι έξω τον 23χρονο, ενώ κάμερες ασφαλείας καταγράφουν συμπλοκή, ωστόσο το πρόσωπο που διακρίνεται είναι φίλος του καλαθοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, ενώ έχει προβεί σε συνολικά πέντε συλλήψεις.

Πρόκειται για ένα 19χρονο, δύο 38χρονους, ένα 39χρονο και ένα 46χρονο, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου και τέθηκαν υπό κράτηση.

Την ίδια ώρα, ο 23χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό