«Εν να τους πιερώνω τζιαι γυαλιά; Να τα σπάζουν τζιαι κάθε λίο να τα αλλάσω;»

Στις έντονες επικρίσεις που δέχεται για συνθήκες στις οποίες διαβιούν οι αλλοδαποί της πολυκατοικίας στον Παρισσινό, έξω από την οποία διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας το άγριο φονικό, απαντά ο ιδιοκτήτης Πέτρος Παπασωζόμενος, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες στους ένοικους για την κατάσταση που επικρατεί, ενώ καταγγέλλει το κράτος πως δεν τον πληρώνει τα τελευταία χρόνια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απίστευτες εικόνες από το εσωτερικό της πολυκατοικίας γκέτο-Πληρώνει το κράτος

Σε δηλώσεις του στον REPORTER, κληθείς να σχολιάσει την τραγική κατάληξη ένοικου, ανέφερε «εγώ τι σχέση έχω με το περιστατικό; Αυτοί είναι ενοικιαστές, μαλώνουν μεταξύ τους, έχουν διαφορές για ναρκωτικά ή οτιδήποτε άλλο, τσακώθηκαν και μαχαιρώθηκαν. Εγώ σαν ιδιοκτήτης ούτε μένω εκεί, ούτε εμπλέκομαι στις δουλειές τους».

Αναφορικά με τις καταγγελίες των περίοικων για πολυκατοικία γκέτο, με αλλοδαπούς να προκαλούν σχεδόν επί καθημερινής βάσεως επεισόδια, εξού και πολλές φορές κλήθηκε η Αστυνομία, ο κ. Παπασωζόμενος ανέφερε πως «δεν δέχθηκα ποτέ καταγγελία», διαψεύδοντας μάλιστα πως οι ένοικοι προκαλούν οχληρία. «Ούτε φωνασκούν, ούτε τίποτα. Δεν φωνάζουν, απλά κάθουνται εκεί έξω το καλοκαίρι και κουβεντιάζουν. Οι περίοικοι από την άλλη, δεν σέβονται τα δικά μου όρια, γεμίζουν τους τόπους μου σκουπίδια. Αναγκάστηκα να φέρω ακόμα ένα κάλαθο, γιατί γεμώνουν τον τόπο μου σκουπίδια. Αν είναι δυνατόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αλλοδαποί σαν σαρδέλες, αμοιβή ανά κεφαλή σε πολυκατοικία γκέτο-Μπαλάκι ευθυνών

Την ίδια ώρα, υπέδειξε ότι πριν κάποιο διάστημα έφθασαν στ’ αυτιά του πληροφορίες ότι εντός της πολυκατοικίας γίνεται χρήση ναρκωτικών και αμέσως, όπως ισχυρίζεται, ενημέρωσε την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, για να επιληφθεί της κατάστασης.

«Πριν δύο τρεις μήνες, ήρθε στην αντίληψή μου ότι κάποιοι που μένουν μέσα κάνουν χρήση ναρκωτικών. Ήρθε η ΥΚΑΝ, συνέλαβε τον ένα και οι άλλοι δύο δεν ξέρω γιατί δεν έχουν συλληφθεί. Εγώ ζήτησα να γίνουν σε όλους νάρκοτεστ και όποιο συλλάβουν να φύγει από εκεί».Σε ό,τι αφορά σε άλλες αναφορές που έγιναν και που τον θέλουν να λαμβάνει χρήματα τόσο από το κράτος, όσο και από τους ίδιους τους αλλοδαπούς, υποστηρίζει ότι πληρώνεται από το κράτος, αλλά και αυτό καθυστερεί τις πληρωμές, αφήνοντάς τους, όπως λέει, στο έλεος του Θεού.

«Εγώ τους έδωσα διαμερίσματα κούκλες, διαμερίσματα τρία Α. Μέχρι πριν τέσσερα χρόνια, που μπήκαν μέσα αυτοί οι αιτητές ασύλου και εκάμαν μου τα μαυρογέριμα. Έχει τέσσερα χρόνια που εμπήκαν μέσα έχω πρόβλημα με το Γραφείο Ευημερίας. Αν με πιερώναν και οι ίδιοι (σ.σ οι αλλοδαποί) ήταν να κάμω αγάλματα του κάθε ενός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Μας είπε του έβαλε το μαχαίρι από τη μια και βγήκε από την άλλη και έπεσε κάτω»

Σημείωσε επίσης ότι δεν τίθεται κανένα θέμα υπερπληθυσμού στα διαμερίσματα, αφού στα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου μένουν τρία άτομα και στα υπόλοιπα τέσσερα, ενώ έδωσε τη δική του εκδοχή και για τα σπασμένα τζάμια που υπάρχουν.

«Ούτε να το σκεφτείς. Στα μονάρκα μεινίσκουν τρία άτομα και στα άλλα τέσσερα. Να σταματήσουν να ψεύδονται για να μην έχουμε παρατράγουδα μετά. Μάλωσαν πριν δύο χρόνια και έσπασαν ένα τζάμι. Δεν λένε ποιος το έσπασε και δεν τους το αντικαθιστούν. Εν να τους πιερώνω τζιαι γυαλιά; Να τα σπάζουν τζιαι κάθε λίο να τα αλλάσω;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η στιγμή που νεαρός πέφτει στο κενό μετά την άγρια

Δειτε Επισης

Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε αγωγή κατά της Δημοκρατίας σε υπόθεση κουρέματος
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για υπόθεση λαθρεμπορίου μεταναστών
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Συνελήφθη 49χρονος επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο-Προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία
Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού