Μάχη για τη ζωή δίνει ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής-Τραυματίας άλλος ένας αθλητής

Τους εμπλεκόμενους της άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας, από την οποία προέκυψαν τρεις τραυματισμοί, ένας εκ των οποίων κρίσιμα, ψάχνει η Αστυνομία, η οποία άνοιξε κύκλο ερευνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγρια συμπλοκή έξω από club στη Λευκωσία-Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονος

Οι Αρχές, άρχισαν τη λήψη καταθέσεων από πρόσωπα που βρίσκονταν στο χώρο, την ώρα του επεισοδίου, ώστε να αποσαφηνίσουν τι ακριβώς συνέβη πριν τη συμπλοκή, ενώ οι ανακριτές έθεσαν στο μικροσκόπιο τους κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή, τα οποία ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση ή να οδηγήσουν στον εντοπισμό των εμπλεκομένων.

Από το επεισόδιο τραυματίστηκε κρίσιμα 23χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αφού φέρει υποσκληρίδιο αιμάτωμα.

Ο 23χρονος, είναι ο Corey Manigault, καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ, ο οποίος μετέβη στο club, μαζί με συμπαίκτη του και την σύντροφό του, οι οποίοι επίσης τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή, ευτυχώς σε μικρότερο βαθμό.

Οι καταθέσεις των δύο αυτών προσώπων, αναμένεται να αποτελέσουν κλειδί για την υπόθεση, αφού φαίνεται να είδαν τα άτομα που τους κτύπησαν.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή όπου έγινε το επεισόδιο και διεξάγουν έρευνες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή της, η ομάδα των δύο καλαθοσφαιριστών, ΑΕΛ σημειώνει ότι «δυστυχώς, ο καλαθοσφαιριστής μας Corey Manigault βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμορραγία και αιμάτωμα εγκεφάλου. Ο Brandon Averette και η σύντροφος του Corey Manigault είναι εκτός κινδύνου και φέρουν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος».

Υποδεικνύει εξάλλου πως «μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΛ και της τεχνικής ηγεσίας έχουν μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και βρίσκονται στο πλευρό του καλαθοσφαιριστή μας».

Καταλήγοντας, η ΑΕΛ τονίζει ότι «θα ακολουθήσει λεπτομερέστερη ανακοίνωση μόλις υπάρξει ενδελεχής ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς και την υπό έρευνα υπόθεση των χθεσινοβραδινών γεγονότων από τις αστυνομικές αρχές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στη Λεμεσό-Νεκρός οδηγός που έπεσε σε γκρεμό

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»