Ομολόγησε ότι οδηγούσε, αρνείται την απόπειρα φόνου-Στο Δικαστήριο ο 38χρονος

Oμολόγησε ότι ήταν το πρόσωπο που οδηγούσε το jeep, το οποίο τραυμάτισε 47χρονο και στη συνέχεια εισέβαλε σε γραφείο ταξί προκαλώντας ζημιές, ο 38χρονος που συνελήφθη για την απόπειρα φόνου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για την απόπειρα φόνου σε βάρος 47χρονου σε γραφείο ταξί

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 38χρονος αρνείται ότι ήθελε να σκοτώσει τον 47χρονο, αλλά ισχυρίζεται ότι η παράβασή του είναι τροχαία, αφού ανέφερε στις Αρχές ότι ήταν ατύχημα και όχι για ηθελημένη πράξη.

Οι ανακριτές γνωρίζουν στη βάση μαρτυριών, ότι ο αδελφός του 38χρονου, είχε προηγουμένως εμπλακεί σε καυγά με τον ιδιοκτήτη του γραφείου ταξί, σε άλλο υποστατικό και ως εκ τούτου διερευνούν στο παρόν στάδιο, υπόθεση απόπειρας φόνου. 

Ο ύποπτος, εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του, ενώ οι εξετάσεις των Αρχών συνεχίζονται.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται το όχημα τύπου jeep, με το οποίο ο 38χρονος εισέβαλε στο γραφείο ταξί, ενώ θα ζητηθεί δικαστικό ένταλμα, για άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του υπόπτου, για να διαφανεί κατά πόσον ενημερώθηκε για τον καυγά που είχε προηγουμένως ο αδελφός του, με τον ιδιοκτήτη του γραφείου. 

Το χρονικό της απόπειρας φόνου

Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρας φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε γραφείο ταξί, στη λεωφόρο Μακαρίου, όταν ο 38χρονος παρέσυρε τον 47χρονο και στη συνέχεια οδήγησε το αυτοκίνητο του εντός του γραφείου, προκαλώντας αρκετές ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 47χρονος ήταν θύμα της όλης υπόθεσης, αφού βρισκόταν στο χώρο, για να επισκεφθεί φίλο του, που εργάζεται στο συγκεκριμένο χώρο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του για την απόπειρα φόνου, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, «σε κάποια στιγμή, ενώ τα δύο πρόσωπα βρισκόταν στον προθάλαμο του γραφείου, άκουσαν μαρσαρίσματα αυτοκινήτου και αντιλήφθηκαν όχημα τύπου Jeep μπροστά από το γραφείο. Στη συνέχεια είδαν τον οδηγό του οχήματος να αναπτύσσει ταχύτητα, χτυπώντας τον 47χρονο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος». 

Ακολούθως, ο οδηγός εισήλθε εντός του προθάλαμου του γραφείου παρασέρνοντας εξοπλισμό και έπιπλα του γραφείου και στη συνέχεια προσπάθησε να εισέλθει εντός του γραφείου.

Στο σημείο κλήθηκαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και κρατήθηκε για νοσηλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απόπειρα φόνου εναντίον 47χρονου-Όχημα μπούκαρε σε γραφείο ταξί και τον χτύπησε

Δειτε Επισης

Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κακοκαιρία στην Ισπανία-Νεκροί δύο άνθρωποι που παρασύρθηκαν από τα κύματα
«Οι ΗΠΑ δεν διαβίβασαν στη Ρωσία όλα τα στοιχεία για την προετοιμασία της τρομοκρατικής στη Μόσχα»
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα
Κυπριακό, ελληνοτουρκικά, ευρωεκλογές, συζήτησαν Καρογιάν-Κουτσούμπας
Δύο ύποπτοι για την επίθεση στο Crocus κατέθεσαν έφεση κατά της προφυλάκισής τους