Φοβερό θανατηφόρο, μπήκε αντίθετα highway-Νεκρός 26χρονος, χαροπαλεύει 29χρονη

Νέα τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα, στον αυτοκινητόδρομο, με τις λεπτομέρειες να σοκάρουν. Το νέο θύμα της ασφάλτου είναι νεαρός, ηλικίας 26 ετών, ενώ χαροπαλεύει 29χρονη. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος, Ahsan Saeed, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, παρά το ύψος της Μονής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα, το οποίο οδηγούσε στην πορεία της εξ αντιθέτου κατεύθυνσης, η 29χρονη.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τόσο τον 26χρονο, όσο και την 29χρονη.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, ο 26χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, ενώ η 29χρονη δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. O άτυχος 26χρονος, καταλείπει σύζυγο και βρέφος τριών μηνών. 

Σε δηλώσεις του, ο Αιμίλιος Κκαφάς, Βοηθός Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, ερωτηθείς αν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα στον δρόμο, σημείωσε πως κατά τον δεδομένο χρόνο δεν υπήρχαν άλλα οχήματα και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ήταν τα μοναδικά δύο οχήματα στο δρόμο ή όχι.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η νεαρή εισήλθε αντίθετα και αν θα γίνουν εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλης, ο κ. Κκαφάς τόνισε ότι θα γίνουν όλες οι εξετάσεις που πρέπει για να έχουμε μια πλήρη εικόνα για τη διερεύνηση του δυστυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Πεδίο μάχης η Βενετία για το εισιτήριο των 5 ευρώ-Αντιδρούν οι κάτοικοι, συγκρούστηκαν με την αστυνομία
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
«Κομβικό» το δημοψήφισμα για σχέδιο Ανάν λέει ο Τατάρ και παραπέμπει στο «όραμα» των δύο κρατών
Ένταλμα σύλληψης για τον Γκάρι Κασπάροφ από τη Ρωσία-Τον κατηγορούν για τρομοκρατία
Η Σουηδία στέλνει τάγμα στη Λετονία στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για υποστήριξη της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας-«Παρέχετε όπλα, δεν είστε ουδέτεροι»
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»