Τετάρτη 25 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ένοχοι οι τρεις για τον θάνατο εξ αμελείας του 16χρονου Παναγιώτη

  27/10/2021 11:00
Ένοχοι οι τρεις για τον θάνατο εξ αμελείας του 16χρονου Παναγιώτη

Ένοχοι οι τρεις για τον θάνατο εξ αμελείας του 16χρονου Παναγιώτη

  27/10/2021 11:00

Ένοχοι κρίθηκαν από το Δικαστήριο τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενοι στην υπόθεση του 16χρονου, Παναγιώτη Στεφανή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της 14ης Απριλίου το 2019, μετά από νεανικό πάρτι και αφού εναντίον τους διευρυνόταν η υπόθεση εκφοβισμού (bullying).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους, κάποιοι εκ των οποίων ήταν ανήλικοι κατά τη διάπραξη των αδικημάτων, κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα του θανάτου εξ αμελείας και αλόγιστης και επικίνδυνης πράξης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα 20χρονο από την Ορόκλινη, ένα 19χρονο από τη Λάρνακα και ένα 19χρονο από τα Λιβάδια.

Ο τέταρτος κατηγορούμενος, 20 ετών επίσης από την Ορόκλινη, για την υπόθεση, κρίθηκε αθώος από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του το Δικαστήριο, όρισε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, ως ημερομηνία κατά την οποία οι συνήγοροι υπεράσπισης θα αγορεύσουν το μετριασμό της ποινής.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Παναγιώτης, ενώ βρισκόταν σε παιδικό πάρτι, ένιωσε αδιαθεσία και έκανε εμετό, ενώ στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του.

Στην συνέχεια, αφού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο θάνατος του 16χρονου όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις, σχετίζεται με  bullying που φαίνεται πως δεχόταν από συνομήλικους του, ενώ είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που οδηγήθηκε τέτοιας φύσεως υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας