Τετάρτη 8 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αστυνομικοί ποδηλατούν για παιδιά με καρκίνο στην «Ποδηλασία Αγάπης»

  25/10/2021 16:25
Αστυνομικοί ποδηλατούν για παιδιά με καρκίνο στην «Ποδηλασία Αγάπης»

Αστυνομικοί ποδηλατούν για παιδιά με καρκίνο στην «Ποδηλασία Αγάπης»

  25/10/2021 16:25

Στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2021, τα μέλη της Αστυνομίας Κύπρου και της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων και εθελοντές πολίτες ποδηλατούν για τα παιδιά με καρκίνο, υπό την αιγίδα της πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Διοικητή των Βρετανικών Βάσεων.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε τη Δευτέρα για την «Ποδηλασία Αγάπης» που διοργανώνεται για να ενισχυθεί το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και των Συνδέσμων «Ένα όνειρο, μια Ευχή» και «Μικροί Ήρωες», ο Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου παρατήρησε ότι οι τρεις Σύνδεσμοι καθημερινά επιτελούν πολύμορφο και θεάρεστο έργο, το οποίο αποτελεί μίαν από τις ομορφότερες σελίδες της κοινωνικής πορείας του λαού μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Πρόσθεσε ότι εκ των πραγμάτων, δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στα πλέον ευάλωτα μέλη της κοινωνίας και μια βασική κατηγορία αυτών είναι τα παιδιά και ειδικά για παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας που δίνουν μάχη για τη ζωή τους σε πολύ τρυφερές ηλικίες.

Περαιτέρω ο Αρχηγός της Αστυνομίας τόνισε την αφοσίωση και προσήλωση της Αστυνομίας Κύπρου στον τομέα της κοινωνικής και ανθρωπιστικής προσφοράς, με έμφαση στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, που την αποδεικνύει έμπρακτα στηρίζοντας διαχρονικά αρκετές ανθρωπιστικές και κοινωνικές οργανώσεις και υλοποιώντας ή συμβάλλοντας στη διοργάνωση πολυάριθμων δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ταυτόχρονα υπογράμμισε την πολύ καλή συνεργασία που έχει επιτευχθεί μεταξύ της Αστυνομίας Κύπρου και της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων και σε αυτό τον τομέα,  προσθέτοντας ότι είναι μια συνεργασία που οφείλουμε από κοινού, να ενδυναμώνουμε και να αναβαθμίζουμε συνεχώς.

Επίσης σε χαιρετισμό ο Αρχηγός της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Chris Eyre δήλωσε ότι αποτελεί τιμή η διοργάνωση της τρίτης φιλανθρωπική ποδηλασίας μαζί με την Αστυνομία Κύπρου και που για ακόμη μια φορά η Φιλανθρωπική Ποδηλασία διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Διοικητή των Βρετανικών Βάσεων.

«Στόχος μας κάθε χρόνο είναι η συλλογή χρημάτων για τα παιδιά της Κύπρου τα οποία πάσχουν από καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις», ανέφερε. «Η στήριξη και η γενναιοδωρία των κοινοτήτων, εταιρειών και ατόμων είναι τεράστια και στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα, πως έστω και μια μικρή συνεισφορά μπορεί να βοηθήσει αυτά τα παιδιά να βρουν την  θεραπεία ή να βελτιωθεί η ζωή τους», πρόσθεσε.

Είπε τέλος ότι αυτή ποδηλασία είναι η προέκταση της συνεργασίας μεταξύ της Αστυνομίας Κύπρου και της Αστυνομίας Βρετανικών Βάσεων που εργάζονται αρμονικά επί καθημερινής βάσεως ώστε «οι κοινότητες μας να είναι ασφαλείς και προστατευμένες».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας