Ξάφρισαν οικία και διαμέρισμα στην Πάφο και έκλεχψαν χρυσαφικά χιλιάδων ευρώ

Χρήματα, χρυσαφικά και τσάντες πολυτελείας έκλεψαν άγνωστοι σε δυο περιπτώσεις από κατοικίες που διέρρηξαν σε Κισσόνεργα  και Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μεταξύ των ημερομηνιών 17 με 19 Οκτωβρίου 84χρονος Ελληνοκύπριος μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ που βρίσκεται στην Κύπρο για διακοπές στην περιοχή της Κισσόνεργας  κατήγγειλε ότι άγνωστοι φέρεται να εισήλθαν στην κατοικία του κατά την απουσία του , και απέσπασαν τρεις χρυσές καδένες λαιμού, ένα ζεύγος χρυσών σκουλαρικιών με διαμάντια και το χρηματικό ποσό των 900 δολαρίων Αμερικής σε χαρτονομίσματα, όλα συνολικής αξίας 8.700 ευρώ. Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η είσοδος των δραστών επιτεύχθηκε με παραβίαση της μπαλκονόπορτας του σπιτιού με  αιχμηρό αντικείμενο.

Σε δεύτερη περίπτωση καταγγέλθηκε χτες από 40χρονη που διαμένει σε διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο ότι μεταξύ των ωρών 20:40 με 23:30  χτες,  άγνωστοι φέρεται να εισήλθαν στο διαμέρισμα της  ενώ απουσίαζε απ' αυτήν,  και απέσπασαν δύο τσάντες χειρός πολυτελείας αξίας 500 ευρώ και 1200 οι οποίες περιείχαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα. Επίσης μια ελληνική ταυτότητα, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 500 ευρώ και ένα βραχιόλι χρυσό άγνωστης αξίας. Όπως ανέφερε η παραπονούμενη οι τσάντες της βρίσκονταν πλησίον της κυρίας εισόδου , μέσα στο σαλόνι.  Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η είσοδος των φερόμενων δραστών επιτεύχθηκε από την κύρια είσοδο της κατοικίας η οποία ήταν κλειστή αλλά η παραπονούμενη ξέχασε το κλειδί της πόρτας  στην κλειδαριά στην εξωτερική πλευρά.

Και στις δύο περιπτώσεις μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου συνέλεξαν διάφορα στοιχεία με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα-Κλάπηκαν κοσμήματα και χρυσαφικά από οικία
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
ΒΙΝΤΕΟ: Επί ποδός καθ' όλη της διάρκεια της νύχτας συνεργεία της Πυροσβεστικής-Πλημμύρησαν σπίτια και δρόμοι
Σαραντατετράχρονος έβρισε και γρονθοκόπησε αλλοδαπό στην Πάφο-Συνελήφθη για υπόθεση ρατσισμού
Πλημμύρισαν υπόγεια και δρόμοι, 72 κλήσεις για βοήθεια- Ο απολογισμός της κακοκαιρίας
Στα 60 τα περιστατικά για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας-Ανάκληση προσωπικού από Πυροσβεστική
Δεκατέσσερα συνεργεία επί πόδος, στις 56 οι κλήσεις για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας
Στο νοσοκομείο γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο
ΒΙΝΤΕΟ: Πλημμύρισαν υποστατικά και δρόμοι στη Λευκωσία-Επί ποδός η Πυροσβεστική
Όχημα ανετράπη και κατέληξε σε χωράφι-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα