Δευτέρα 17 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Διορίστηκε ποινικός ανακριτής για τις καταγγελίες κατά των αστυνομικών Σιζόπουλου

  15/10/2021 12:04
Διορίστηκε ποινικός ανακριτής για τις καταγγελίες κατά των αστυνομικών Σιζόπουλου

Διορίστηκε ποινικός ανακριτής για τις καταγγελίες κατά των αστυνομικών Σιζόπουλου

  15/10/2021 12:04

Στον διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή, προχώρησε η Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, μετά το πράσινο φως ποου άναψε ο Γενικός Εισαγγελέας, σε σχέση με τις καταγγελίες πολίτη για ξυλοδαρμό του από την αστυνομική φρουρά του προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, κατά τη διάρκεια της Επαρχιακής Συνδιάσκεψης του κόμματος στην Πάφο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Διογένους, υποψήφιος για τη θέση του Οργανωτικού Γραμματέα της ΕΔΕΚ στην Επαρχιακή Συνδιάσκεψη Πάφου κατήγγειλε  ότι δέχθηκε σωματική και λεκτική επίθεση από συγκεκριμένα άτομα στο χώρο που διενεργείτο η ψηφοφορία.   

Για το ζήτημα υποβλήθηκε καταγγελία εναντίον μελών της αστυνομικής φρουράς του προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, αφού σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Διογένους, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας στην αίθουσα κινηματογράφου «Αττικό», ανέλαβαν αναρμοδίως και παράνομα τον ρόλο εποπτείας της διαδικασίας, επενέβαιναν στη διαδικασία, προέβαιναν σε παρατηρήσεις προς τους ψηφοφόρους και σε μερικές περιπτώσεις προπηλάκιζαν ψηφοφόρους.

Σε δηλώσεις του στον REPORTER ο πρόεδρος της Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, Ανδρέας Πασχαλίδης, υπέδειξε πως μετά την΄εγκριση που έλαβε το αίτημα του από τη Νομική Υπηρεσία, προχώρησε με τον διορισμό ποινικού ανακριτή, ο οποίος θα ερευνήσει τις καταγγελίες, αφού λάβει καταθέσεις από τα εμπλεκόμενα άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταγγελία για επίθεση σε υποψήφιο στην ΕΔΕΚ από αστυνομικούς Σιζόπουλου

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας