Καταδίκη αστυνομικού που αυνανιζόταν σε παραλία μπροστά σε ανήλικα παιδιά

Έπεσε ο πέλεκυς στον αστυνομικό που αυνανιζόταν σε παραλία, μπροστά σε δεκάχρονο παιδί, με το Δικαστήριο να του επιβάλει ποινή φυλάκισης δύο ετών, χωρίς αναστολή, για σεξουαλική κακοποίηση και άσεμνη πράξη.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε παραλία στον Πρωταρά το 2017, όταν ο αστυνομικός  μετέβη στην άκρη της παραλίας όπου εκείνη τη στιγμή στο σημείο έπαιζαν ανήλικα παιδάκια.

Σε κάποια στιγμή, ο αστυνομικός και ο άνθρωπος της «τάξης και της πειθαρχίας», άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στα μάτια δεκάχρονου παιδιού, ενώ στο σημείο βρίσκονταν και άλλα παιδιά που έτρεξαν στους γονείς τους και τους ενημέρωσαν.

Ακολούθως, οι γονείς καταδίωξαν τον 45χρονο αστυνομικό που υπηρετεί στη Λευκωσία, πατέρα δύο παιδιών, και αφού τον ακινητοποίησαν, κάλεσαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου και φόρεσαν χειροπέδες στον συνάδελφο τους.

Ο αστυνομικός, που είχε τεθεί άμεσα σε διαθεσημότητα, οδηγήθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αρνούμενος αρχικά τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, ωστόσο κρίθηκε ένοχος μετά από ακροαματική διαδικασία, με το Δικαστήριο να απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του.

Το Δικαστήριο στην καταδικαστική του απόφαση, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τις ενέργειες του κατηγορούμενου, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη πως ήταν και αστυνομικός.

Σημειώνεται, πως παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία εκδίδει σε αρκετές περιπτώσεις τις καταδίκες προσώπων για διάφορα αδικήματα (σ.σ ναρκωτικά, κλοπές, φόνοι, πορνογραφία κτλ), εντούτοις για αυτή την υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται όργανο της τάξης και μάλιστα διέπραξε σοβαρά αδικήματα, δεν υπήρξε σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
«Κομβικό» το δημοψήφισμα για σχέδιο Ανάν λέει ο Τατάρ και παραπέμπει στο «όραμα» των δύο κρατών
Ένταλμα σύλληψης για τον Γκάρι Κασπάροφ από τη Ρωσία-Τον κατηγορούν για τρομοκρατία
Η Σουηδία στέλνει τάγμα στη Λετονία στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για υποστήριξη της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας-«Παρέχετε όπλα, δεν είστε ουδέτεροι»
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Ανατροπή στο Ανώτατο της Ν. Υόρκης-Ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»