Μπαρ ήταν κλειστό με διάταγμα Δικαστηρίου και εξυπηρετούσε κανονικά πελάτες

Υπόθεση παραβίασης διατάγματος δικαστηρίου διερευνά η Αστυνομία Πάφου, μετά τον εντοπισμό ανοικτού υποστατικού για το οποίο είχε εκδοθεί διάταγμα αναστολής λειτουργίας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, χθες γύρω στα μεσάνυχτα μέλη του ΟΠΕ Πάφου, ενώ βρίσκονταν περιπολία αντιλήφθηκαν συγκεκριμένο υποστατικό για το οποίο έχει εκδοθεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διάταγμα αναστολής λειτουργίας του, να είναι ανοικτό.

Μέσα στο κατάστημα, ευρίσκονταν τρεις πελάτες, ενώ η ιδιοκτήτρια του υποστατικού απουσίαζε. Οι πελάτες δήλωσαν άγνοια για το ποιος το άνοιξε και δεν είχαν ενημερωθεί, όπως φέρεται να ανέφεραν, ότι ήταν κλειστό με διάταγμα Δικαστηρίου. 

Μέλη του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου κλήθηκαν στο μέρος για εξετάσεις. 

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου στο πλαίσιο των ελέγχων που διεξάγουν για την πρόληψη του Covid – 19,  είχαν καταγγείλει τη διαχειρίστρια του πιο πάνω υποστατικού, επειδή δεν διέθετε άδεια λειτουργίας ως κέντρο αναψυχής, πωλούσε οινοπνευματώδη ποτά χωρίς άδεια από τον Δήμο Πάφου και παραβίασε τα πρωτόκολλα για τον Covid- 19 για χώρους εστίασης.

Η συγκεκριμένη κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί στις 18.10.21 στο Δικαστήριο, για μη άδεια λειτουργίας του υποστατικού, που διαχειρίζεται, μη άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών από τον Δήμο Πάφου και παραβιάσεις των πρωτοκόλλων για τον Covid- 19. Ακολούθως, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταχωρήθηκε μονομερής αίτηση από την Αστυνομία και  το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε δικαστικό διάταγμα αναστολής λειτουργίας του πιο πάνω υποστατικού μέχρι την εκδίκαση της πιο πάνω υπόθεσης.  

Ο κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Ενδιάμεση απόφαση Εφετείου απορρίπτει αίτηση σε υπόθεση τ/κ περιουσίας
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους