Πέμπτη 2 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της και έστελνε βίντεο στον σύντροφο της

  06/10/2021 20:53
Κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της και έστελνε βίντεο στον σύντροφο της

Κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της και έστελνε βίντεο στον σύντροφο της

  06/10/2021 20:53

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση κακοποίησης παιδιών από την ίδια τους τη μητέρα, η οποία φαίνεται να λειτουργούσε με οδηγίες του συντρόφου της που ήθελε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, τόσο η μητέρα, όσο και ο σύντροφος της, η σχέση των οποίων επιβεβαιώθηκε από ερωτικά μηνύματα, παραπέμφθηκαν σε δίκη, ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, όπου αναμένεται μα καθίσουν στο εδώλιο, αντιμέτωποι με 17 κατηγορίες, που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων παιδιών και παραγωγή υλικού κακοποίησης παιδιών.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες που διεξήγαγε η Αστυνομία, η μητέρα φέρεται να κακοποιούσε τα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της και βιντεογραφούσε τις αποτρόπαιες πράξεις της, με σκοπό να της αποστείλει στον σύντροφο της, ο οποίος ο ίδιος την καθοδηγούσε και της ζητούσε οπτικογραφημένο υλικό.

Και οι δύο παραμένουν υπό κράτηση ως υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές, μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης, ενώ ανακρινόμενοι αρνούνται ανάμειξη στα όσα τους καταλογίζονται.

Οπτικογραφημένες λήφθηκαν και από τα ανήλικα παιδιά, τα οποία εξιστόρησαν τα όσα βίωναν, ενώ στα χέρια της η Αστυνομία έχει σημαντικά δεδομένα από τις έρευνες στα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων, τα οποία φαίνεται να τους δένουν με την υπόθεση.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και το Γραφείο Ευημερίας, το οποίο ανέλαβε τη φροντίδα και των τεσσάρων ανήλικων παιδιών της κατηγορούμενης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας