Δευτέρα 17 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Υπό κράτηση ο καθηγητής που συνελήφθη για την σεξουαλική κακοποίηση μαθήτριας

  04/10/2021 14:40
Υπό κράτηση ο καθηγητής που συνελήφθη για την σεξουαλική κακοποίηση μαθήτριας

Υπό κράτηση ο καθηγητής που συνελήφθη για την σεξουαλική κακοποίηση μαθήτριας

  04/10/2021 14:40

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 53χρονος καθηγητής, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δεκατετράχρονης μαθήτριας.

Η συγκεκριμένη καταγγελία έγινε την περασμένη Πέμπτη, από τους γονείς της ανήλικης σε Αστυνομικό Σταθμό της Λάρνακας. Όπως ισχυρίστηκε η δεκατετράχρονη, ο καθηγητής την παρενόχλησε σεξουαλικά εν ώρα μαθήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θα τεθεί σε διαθεσιμότητα ο καθηγητής που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια

Να τεθεί σε διαθεσιμότητα διέταξε ο ΥΠΠΑΝ

Να τεθεί σε διαθεσιμότητα καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας, ζήτησε από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Ερωτηθείς στη Βουλή να σχολιάσει την υπόθεση καθηγητή που κατηγορείται για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης μαθήτριας, στη Λάρνακα, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου είπε ότι είναι πολύ σοβαρό το θέμα.

«Από την ώρα που είχαμε κάποια κατάληξη από την Αστυνομία, έχουμε ζητήσει από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Θα ακολουθηθεί βεβαίως στη συνέχεια η διαδικασία που προβλέπεται», κατέληξε.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εξέδωσε διάταγμα οκταήμερες προσωποκράτησης του, ενώ η διαδικασία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

«Ας σκεφτούμε τη ψυχολογία της αθώας ψυχής της μαθήτριας»

Υπενθυμίζεται ότι, την υπόθεση έφερε στο φως μέσω ανάρτησής του ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρίστος Ορφανίδης. Συγκεκριμένα, ο κ. Ορφανίδης, είχε καλέσει το Υπουργείο Παιδείας όπως άμεσα θέσει τον καθηγητή σε διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση της διερεύνησης του περιστατικού.

«Δεν μπορεί να συνεχίσει να εισέρχεται στις τάξεις διδασκαλίας, ως να μην συνέβη τίποτα και όλοι ας σκεφτούμε την ψυχολογία της αθώας ψυχής της μαθήτριας καθώς και των υπόλοιπων συμμαθητών της», ανέφερε ο κ. Ορφανίδης.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας