Δευτέρα 17 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Χειροπέδες στον καθηγητή που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια

  04/10/2021 07:22
Χειροπέδες στον καθηγητή που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια

Χειροπέδες στον καθηγητή που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια

  04/10/2021 07:22

Χειροπέδες στον 53χρονο καθηγητή, ο οποίος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά 14χρονη μαθήτρια την ώρα του μαθήματος σε Γυμνάσιο στη Λάρνακα, πέρασε αργά χθες το βράδυ η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαθήτρια Γυμνασίου κατήγγειλε καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση

Η καταγγελία έγινε την περασμένη Πέμπτη, από τους γονείς της μαθήτριας σε Αστυνομικό Σταθμό της Λάρνακας. Σύμφωνα με αυτήν ο καθηγητής, εν ώρα μαθήματος παρενόχλησε σεξουαλικά την 14χρονη, η οποία έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία. 

Ο καθηγητής θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για την έκδοση διατάγματος κράτησής του. Η διαδικασία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. 

Την υπόθεση έφερε στο φως μέσω ανάρτησής του ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρίστος Ορφανίδης. Συγκεκριμένα, ο κ. Ορφανίδης, είχε καλέσει το Υπουργείο Παιδείας όπως άμεσα θέσει τον καθηγητή σε διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση της διερεύνησης του περιστατικού.

«Δεν μπορεί να συνεχίσει να εισέρχεται στις τάξεις διδασκαλίας, ως να μην συνέβη τίποτα και όλοι ας σκεφτούμε την ψυχολογία της αθώας ψυχής της μαθήτριας καθώς και των υπόλοιπων συμμαθητών της», ανέφερε ο κ. Ορφανίδης.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, η οποία καλείται να λάβει αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σύγκρουση οχημάτων στη Λεμεσό-Στο νοσοκομείο πέντε πρόσωπα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας