Αυτοί είναι οι δρόμοι που θα επηρεαστούν λόγω της στρατιωτικής παρέλασης στη Λευκωσία

Τους δρόμους που αναμένεται να επηρεαστούν λόγω της στρατιωτικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, υπενθύμισε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, λόγω της Στρατιωτικής Παρέλασης, που θα πραγματοποιηθεί στις 11π.μ. σήμερα, στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ στο Στρόβολο, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 

Το τμήμα της Λεωφόρου Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας, θα είναι κλειστό μεταξύ των ωρών 07:00 – 13:30. 

Το τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, από τον κυκλικό κόμβο Τσερίου, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο  Ιωσήφ Χ΄ Ιωσήφ, θα είναι κλειστό μεταξύ των ωρών 07:00 – 13:00.

Το τμήμα της οδού Δημήτρη Βικέλα, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο  Σπύρου Κυπριανού, μέχρι τον κυκλικό κόμβο με τη λεωφόρο Ανεξαρτησίας (ΓΣΠ), θα είναι κλειστό μεταξύ των ωρών 05:30 – 13:00.

Το τμήμα της οδού Περικλεούς, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄ Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γιαννιτσών, θα είναι κλειστό μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00.

Το τμήμα της Λεωφόρου Σταυρού από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γιαννιτσών, θα είναι κλειστό μεταξύ των ωρών 09:00-13:30.

Επίσης από η ώρα 09:00 μέχρι τις 13:30, θα αποκοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων, στο τμήμα της Λεωφόρου Αθαλάσσας, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄ Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με τη Λεωφόρο Λεμεσού, προκειμένου να διευκολυνθεί η αποχώρηση όλων των μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση.

Προτρέπονται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Σημειώνεται επίσης, ότι απαγορεύεται η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών  «drone» πάνω από τον άξονα της παρέλασης (σχετική NOTAM Α/1458/21, Α/1461/21). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Με πακέτο προτάσεων Νόμου που ετοίμασε ο Ελεγκτής, θέλει να δώσει λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η αντιπολίτευση
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο από την ενέδρα στην Ανθούπολη-Δίπλα δίπλα δράστες και θύμα