Μεθυσμένος πέταξε καρέκλα σε αστυνομικούς-Τους επιτέθηκε και μετά τη σύλληψη

Στις 20 Οκτωβρίου ξεκινά η διαδικασία του 42χρονου για την υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας υπό την επήρεια μέθης, εξύβρισης και επίθεσης εναντίον αστυνομικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτός σήμερα κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί στις 20 Οκτωβρίου ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου και Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε μπαράκι υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο ήταν μεθυσμένο και προκαλούσε ανησυχία. Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στο μέρος, εντόπισαν τον υπεύθυνο του υποστατικού που υπέδειξε το πρόσωπο που προκαλούσε την ανησυχία. Τα μέλη της Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι το πιο πάνω πρόσωπο είχε έντονα τα συμπτώματα της μέθης.

Όταν του ζητήθηκε να τους ακολουθήσει, αυτός φέρεται να έπιασε μια καρέκλα και την έριξε προς το μέρος μέλους της Αστυνομίας. Ακολούθως αυτός συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης, της ανησυχίας και της επίθεσης εναντίον αστυνομικών. Στην συνέχεια, αυτός μεταφέρθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, όπου κατά την μεταφορά του στα Γραφεία του Τμήματος Μικροπαραβάσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, φέρεται να επιτέθηκε εκ νέου στον ίδιο αστυνομικό.

Όπως διαπιστώθηκε από περαιτέρω εξετάσεις, πρόκειται για τουρίστα, ηλικίας 42 ετών. Επίσης ο ιδιοκτήτης του υποστατικού προσήλθε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων και προέβη και αυτός σε καταγγελία εναντίον του 42χρονου για εξύβριση και για εκτόξευση απειλών, όταν αυτός αρνήθηκε να τον σερβίρει επειδή ήταν μεθυσμένος. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό