Στήνουν το παζλ για τον φερόμενο εκτελεστή του επιχειρηματία-Στο Δικαστήριο ο 38χρονος

Την άκρη του νήματος στη μυστήρια υπόθεση σύλληψης 38χρονου, εναντίον του οποίου εγέρθηκαν υποψίες για προετοιμασία σχεδίου δολοφονίας επιχειρηματία, προσπαθούν να βρουν οι Αρχές, την ώρα που ο ύποπτος θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πληροφορίες για σχέδιο δολοφονίας επιχειρηματία-Παρακολουθούσαν πιθανό εκτελεστή

Η Αστυνομία, αφού αξιολόγησε πληροφορίες που έφθασαν ενώπιον της, για τον 38χρονο Αζέρο, που είχε φθάσει στην Κύπρο μερικές ημέρες προηγουμένως, τον έθεσε υπό παρακολούθηση.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο, ο 38χρονος φέρεται να μετέβη, την περασμένη Κυριακή στα κατεχόμενα και όταν επέστρεψε, οι Αρχές έστησαν επιχείρηση και τον συνέλαβαν, σε ανοιχτό χώρο στη Λευκωσία.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε πιστόλι με σιγαστήρα, το οποίο παραλήφθηκε από τα μέλη της δύναμης, τα οποία εκτιμούν, ότι ο 38χρονος θα χρησιμοποιούσε, για τη διάπραξη δολοφονίας αλλοδαπού επιχειρηματία, ο οποίος εδρεύει στη Λευκωσία.

Μετά τη σύλληψή του, ο ύποπτος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Αρχηγείου, όπου πέρασε από ανάκριση, ενώ από το σημείο της σύλληψής του παραλήφθηκε το όχημα που οδηγούσε και το οποίο μεταφέρθηκε στο Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, ώστε να εξεταστεί ενδελεχώς, για να διαφανεί αν υπάρχουν οποιαδήποτε άλλα στοιχεία.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες των Αρχών, θα επεκταθούν και στο χώρο διαμονής του 38χρονου, ώστε να εξακριβωθεί κατά πόσον υπάρχουν οποιαδήποτε άλλα τεκμήρια, τα οποία μπορούν να τον συνδέσουν με το ενδεχόμενο διάπραξης εγκληματικής ενέργειας.

Ο ύποπτος, το πρωί της Τρίτης θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου η Αστυνομία θα ζητήσει την κράτησή του, για διευκόλυνση των ερευνών.

Eναντίον του, διερευνώνται μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να εμπλέκεται στο οργανωμένο έγκλημα, ενώ το πιθανότερο είναι να ζητηθεί η συνδρομή από ξένες υπηρεσίες, σε μια προσπάθεια να σκιαγραφηθεί το προφίλ του, αλλά και κατά πόσον είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε οποιαδήποτε άλλη εγκληματική ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά σε οχήματα στην Γεροσκήπου εκτιμά η Αστυνομία
Δύο νέα λεωφορεία για τους εγκλωβισμένους ενέκρινε το Υπουργικό
Πράσινο Υπουργικού για εκσυγχρονισμό διαχείρισης τ/κ περιουσιών-Τι αλλάζει στα κριτήρια διάθεσης
Καταργείται η υπόδειξη αρνητικού τεστ κορωνοϊού σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας
«Ναι» στα αιτήματα των συγγενών από την Ευρωβουλή-Σιγή ιχθύος από το Μαξίμου
Άνοιξαν πυρ κατά δικηγορικού γραφείου στην Πάφο
Εξωθούσαν ανήλικες στην πορνεία και τις πλήρωναν με κοκαΐνη στην Αθήνα-Τέσσερις συλλήψεις
Μόρφου Νεόφυτος για το σκάνδαλο στη Μονή-«Δαιμονικές δυνάμεις κάνουν πολλαπλές επιθέσεις, δοκιμάζεται η πίστη»
Έτοιμο να αποπλεύσει για Γάζα το δεύτερο πλοίο με 500 τόνους βοήθειας
Απάντηση Αθήνας σε Ερντογάν-«Οι δηλώσεις για την Κύπρο προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων»