Πέμπτη 2 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πυρκαγιά κοντά σε βιομηχανική περιοχή-Η έκκληση της Πυροσβεστικής

  25/09/2021 12:59
Πυρκαγιά κοντά σε βιομηχανική περιοχή-Η έκκληση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά κοντά σε βιομηχανική περιοχή-Η έκκληση της Πυροσβεστικής

  25/09/2021 12:59

Πυρκαγιά μεταξύ των περιοχών Άγιος Σύλας και Βατί, ξέσπασε το μεσημέρι, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε ξηρά χόρτα, αγρία βλάστηση και σκουπίδια μεταξύ της βιομηχανικής περιοχής Αγίου Συλά και της κοινότητας Βατί. Στο σημείο για κατάσβεσή της επιχείρησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Σε ανάρτησή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής, αναφέρει πως «το τελευταίο δεκαήμερο η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε αρκετά περιστατικά πυρκαγιών στη συγκεκριμένη περιοχή. Τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και η Αστυνομία βρίσκονται σε εγρήγορση και επιτηρούν την περιοχή. Υπενθυμίζουμε το κοινό ότι το άναμμα φωτιάς για οποιοδήποτε λόγο είναι παράνομο και τιμωρείται με αυστηρές ποινές. Παρακαλούμε επίσης το κοινό αν εντοπίσει οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα στην περιοχή να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές».

Προηγουμένως, η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε ανταποκριθεί σε πυρκαγιά μεγέθους ενός εκταρίου από χόρτα και αγρία βλάστηση σε κατοικημένη περιοχή βόρεια του χωριού Τρεμιθούσα.

Μετά τις προσπάθειες των μελών της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, αφού πρώτα έγινε προστασία κατοικιών και επαύλεων που βρίσκονται στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας