Δευτέρα 18 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Την είχε υπνωτίσει κανονικά στο χειρουργείο-Το σύστημα «καίει» την γυναικολόγο

  22/09/2021 10:22
Την είχε υπνωτίσει κανονικά στο χειρουργείο-Το σύστημα «καίει» την γυναικολόγο

Την είχε υπνωτίσει κανονικά στο χειρουργείο-Το σύστημα «καίει» την γυναικολόγο

  22/09/2021 10:22

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση της για δύο ημέρες, οδηγήθηκε η 36χρονη γυναικολόγος που συνελήφθη μετά από καταγγελία 73χρονης, η οποία αποκάλυψε πως μπήκε χειρουργείο αλλά τελικά... δεν χειρουργήθηκε και έπρεπε να υποβληθεί εκ νέου σε επέμβαση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη 36χρονη γιατρός-Έβαλε ασθενή στο χειρουργείο και δήθεν την εγχείρησε

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 73χρονη είχε επισκεφθεί την 36χρονη στο ιατρείο όπου διατηρεί στη Λεμεσό, για θέματα υγείας, με την γιατρό να της αναφέρει πως έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, για αφαίρεση της μήτρας.  

Αφού έγινε η χειρουργική επέμβαση σε ιατρικό κέντρο, και μάλιστα η γιατρός υπνώτισε την 73χρονη, λίγους μήνες αργότερα, η 73χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο για θέμα υγείας.

Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία, της είχε ανακοινωθεί από τους ιατρούς ότι έχριζε της ίδιας συγκεκριμένης χειρουργικής επέμβασης όπου έτυχε προηγουμένως από την 36χρονη και τότε η ασθενής τους ενημέρωσε πως αφαίρεσε την μήτρα της. 

Μετά από εξέταση που έτυχε η 73χρονη από ιδιώτη γιατρό, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τύχει της χειρουργικής επέμβασης που της είχε αναφερθεί από την 36χρονη. 

Ακολούθως, η 73χρονη επικοινώνησε με την 36χρονη και ζήτησε εξηγήσεις, με την παραπονούμενη να υποστηρίζει πως η γιατρός της είπε πως έκανε ότι έπρεπε. 

Από τις έρευνες, προκύπτει πως η 36χρονη, διαφοροποίησε από το σύστημα του ΓΕΣΥ της επέμβαση την οποία δήλωσε πως έκανε στην 73χρονη, η οποία στοιχίζει περίπου τέσσερις χιλιάδες, δηλώνοντας διαφορετική επέμβαση η οποία στοιχίζει περίπου δύο χιλιάδες.  

Μετά την καταγγελία, η Αστυνομία παρέλαβε τον ιατρικό φάκελο και διενεργεί έρευνες μέσω του ΓΕΣΥ, ενώ καταθέσεις θα ληφθούν και από τους ιατρούς του ιατρικού κέντρου που εξέτασαν ξανά την 73χρονη και διαπίστωσαν πως δεν είχε αφαιρεθεί η μήτρα της. 

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ έρευνα θα διενεργήσει και από πλευράς του ο ΟΑΥ. 

Εναντίον της 36χρονης διερευνώνται αδικήματα σε σχέση με παράβαση του Περί Γενικού Συστήματος Υγείας Νόμου, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις καθώς επίσης για αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας