Υπό φρούρηση στο νοσοκομείο ο 57χρονος που συνελήφθη μετά την επεισοδιακή καταδίωξη

Υπό φρούρηση της Αστυνομίας, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ο 57χρονος που συνελήφθη από την Αστυνομία, μετά την επεισοδιακή καταδίωξη, το απόγευμα της Παρασκευής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕΕ ΕΔΩ: Άγρια καταδίωξη οχήματος και ρίψη πυροβολισμών-Χειροπέδες σε γνωστό πρόσωπο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 57χρονος στην προσπάθειά του να εξέλθει από το όχημά του, όταν αυτό ακινητοποιήθηκε, κτύπησε το κεφάλι του στην πόρτα, ενώ επιτέθηκε και στα μέλη της Αστυνομίας που τον πλησίασαν και τον συνέλαβαν. Συγκεκριμένα, ο 57χρονος φέρεται να τους εξύβρισε, να προέβαλε αντίσταση ενώ φέρεται να επιτέθηκε σε μέλος της Αστυνομίας κτυπώντας το στο πόδι. Κατά τη διάρκεια ελέγχου των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 57χρονο κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού.

Το όχημα μεταφέρθηκε στις αποθήκες του Τελωνείου στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού όπου ελέγχθηκε από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εντός του οχήματος υπήρχαν τέσσερις κούτες των έξι κιλών η κάθε μία που περιείχαν καπνό, αριθμός κούτων των 200 τσιγάρων η κάθε μία και αριθμός κούτων καπνού τσιγάρων των 250 γραμμαρίων.

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη των τραυμάτων του και κρατήθηκε για νοσηλεία φρουρούμενος.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικής πληροφορίας που αφορούσε όχημα το οποίο μετέφερε μεγάλο αριθμό αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα χθες το απόγευμα, να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το όχημα κάνοντας χρήση σειρήνων και φάρων, το προσέγγισαν και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και αφού ανέπτυξε ταχύτητα, συνέχισε να οδηγεί επικίνδυνα.

Ο οδηγός εισήλθε σε κατοικημένη περιοχή στη Λεμεσό, παραβιάζοντας φώτα και σήματα τροχαίας και κάνοντας διάφορους επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ σε κάποιο σημείο πέρασε πάνω από διαχωριστική νησίδα και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός εισήλθε ξανά στον περαστικό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας με κατεύθυνση τη Λευκωσία όπου τα μέλη της Αστυνομίας που τον ακολουθούσαν, έριξαν προειδοποιητικό πυροβολισμό στον αέρα. Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε συνεχίζοντας να οδηγεί επικίνδυνα. Τα μέλη της Αστυνομίας έριξαν πυροβολισμούς στα ελαστικά του οχήματος το οποίο ακινητοποιήθηκε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε εντοπίστηκε εντός του οχήματος μεγάλος αριθμός αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας, την Τροχαία Λεμεσού και το Τμήμα Τελωνείων συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ο 57χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτησή του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκρηξη βόμβας τα ξημερώματα σε καφετέρια στην Έγκωμη

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον