Άφαντος εδώ και μια εβδομάδα ο δραπέτης της Λεμεσού-Το όχημα που χρησιμοποιεί

Άφαντος παραμένει από της 9 Σεπτεμβρίου ο 24χρονος δραπέτης, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει των αστυνομικών και να δραπετεύσει από τα κρατητήρια Γερμασόγειας, όπου κρατείτο μετά τη σύλληψή του την προηγούμενη ημέρα.

Παρά τις έρευνες των Αρχών, δεν κατέστη δυνατό ο εντοπισμός του, ενώ πληροφορία ενώπιον της Αστυνομίας τον ήθελε τις προηγούμενες ημέρες να βρίσκεται στη Λάρνακα και συγκεκριμένα σε πρατήριο βενζίνης, όπου εφοδίασε το όχημα του χωρίς να πληρώσει και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. 

Ακολούθησαν έρευνες και όπως διαπιστώθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε ήταν κλοπιμαίο, με την Αστυνομία να δίνει στη δημοσιότηα σχετικά στοιχεία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απέδρασε... κύριος από την πόρτα χωρίς χειροπέδες ο 24χρονος-Ήταν εκτός κελιού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 24χρονος διακινείται με κλοπιμαίο αυτοκίνητο, μάρκας HYUNDAI, γκρίζου χρώματος, με αριθμούς εγγραφής ΝΗΜ 712, το οποίο θεάθηκε να οδηγεί στην επαρχία Λάρνακας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Για την υπόθεση έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, έπειτα από οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, ένας λοχίας και ένας αστυνομικός, οι οποίοι φαίνεται ότι είχαν υπό την ευθύνη τους τον νεαρό. Ο Αρχηγός, εξάλλου, έχει ζητήσει έρευνα γεγονότων.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 24χρονος βρισκόταν εκτός του κελιού του και συγκεκριμένα σε δωμάτιο, καθώς θα μεταφερόταν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε. Όταν αντιλήφθηκε τρύπα στα μέτρα ασφάλειας, αφού δεν έφερε χειροπέδες και η πόρτα ήταν ανοιχτή, τράπηκε σε φυγή. 

Σημειώνεται πως, ο 24χρονος ήταν ο δεύτερος κρατούμενος που καταφέρνει να δραπετεύσει από τον χώρο που κρατείτο, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, έπειτα από τον 43χρονο που είχε συλληφθεί στην Πάφο, για απόπειρα φόνου και κατάφερε να δραπετεύσει κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δραπέτευσε από τα χέρια της Αστυνομίας άλλος ένας κρατούμενος-Τους ξέφυγε από τα κρατητήρια

Δειτε Επισης

Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό