Δευτέρα 25 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Άφαντος εδώ και μια εβδομάδα ο δραπέτης της Λεμεσού-Το όχημα που χρησιμοποιεί

  16/09/2021 15:37
Άφαντος εδώ και μια εβδομάδα ο δραπέτης της Λεμεσού-Το όχημα που χρησιμοποιεί

Άφαντος εδώ και μια εβδομάδα ο δραπέτης της Λεμεσού-Το όχημα που χρησιμοποιεί

  16/09/2021 15:37

Άφαντος παραμένει από της 9 Σεπτεμβρίου ο 24χρονος δραπέτης, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει των αστυνομικών και να δραπετεύσει από τα κρατητήρια Γερμασόγειας, όπου κρατείτο μετά τη σύλληψή του την προηγούμενη ημέρα.

Παρά τις έρευνες των Αρχών, δεν κατέστη δυνατό ο εντοπισμός του, ενώ πληροφορία ενώπιον της Αστυνομίας τον ήθελε τις προηγούμενες ημέρες να βρίσκεται στη Λάρνακα και συγκεκριμένα σε πρατήριο βενζίνης, όπου εφοδίασε το όχημα του χωρίς να πληρώσει και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. 

Ακολούθησαν έρευνες και όπως διαπιστώθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε ήταν κλοπιμαίο, με την Αστυνομία να δίνει στη δημοσιότηα σχετικά στοιχεία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απέδρασε... κύριος από την πόρτα χωρίς χειροπέδες ο 24χρονος-Ήταν εκτός κελιού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 24χρονος διακινείται με κλοπιμαίο αυτοκίνητο, μάρκας HYUNDAI, γκρίζου χρώματος, με αριθμούς εγγραφής ΝΗΜ 712, το οποίο θεάθηκε να οδηγεί στην επαρχία Λάρνακας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

4010386498221964 image

Για την υπόθεση έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, έπειτα από οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, ένας λοχίας και ένας αστυνομικός, οι οποίοι φαίνεται ότι είχαν υπό την ευθύνη τους τον νεαρό. Ο Αρχηγός, εξάλλου, έχει ζητήσει έρευνα γεγονότων.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 24χρονος βρισκόταν εκτός του κελιού του και συγκεκριμένα σε δωμάτιο, καθώς θα μεταφερόταν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε. Όταν αντιλήφθηκε τρύπα στα μέτρα ασφάλειας, αφού δεν έφερε χειροπέδες και η πόρτα ήταν ανοιχτή, τράπηκε σε φυγή. 

Σημειώνεται πως, ο 24χρονος ήταν ο δεύτερος κρατούμενος που καταφέρνει να δραπετεύσει από τον χώρο που κρατείτο, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, έπειτα από τον 43χρονο που είχε συλληφθεί στην Πάφο, για απόπειρα φόνου και κατάφερε να δραπετεύσει κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δραπέτευσε από τα χέρια της Αστυνομίας άλλος ένας κρατούμενος-Τους ξέφυγε από τα κρατητήρια

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας