Πέμπτη μέρα ερευνών αλλά... ακόμα άφαντος ο 24χρονος δραπέτης

Για πέμπτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 24χρονου Νικόλα Μεχμέτ, ο οποίος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης και 24 περίπου ώρες αργότερα, κατάφερε να δραπετεύσει, από τα κρατητήρια Γερμασόγειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απέδρασε... κύριος από την πόρτα χωρίς χειροπέδες ο 24χρονος-Ήταν εκτός κελιού

Ο 24χρονος, έχει θέσει από το πρωί της περασμένης Πέμπτης σε συναγερμό τις Αρχές, οι οποίες προσπαθούν, μάταια μέχρι στιγμής, να φθάσουν στα ίχνη του, παρά τις προσπάθειες που γίνονται για εντοπισμό του.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο 24χρονος θεάθηκε, σύμφωνα με μαρτυρία ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, να ανεφοδιάζει όχημα που οδηγούσε στη Λάρνακα και στη συνέχεια να τρέπεται σε φυγή χωρίς να πληρώσει, ωστόσο από τις έρευνες που ακολούθησαν, δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Σημειώνεται πως ο Μεχμέτ, την περασμένη Πέμπτη, βρισκόταν όπως φαίνεται εκτός του κελιού του και συγκεκριμένα σε δωμάτιο στα κρατητήρια Γερμασόγειας, καθώς θα μεταφερόταν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε.

Όταν αντιλήφθηκε τρύπα στα μέτρα ασφάλειας, αφού δεν έφερε χειροπέδες και η πόρτα ήταν ανοιχτή, τράπηκε σε φυγή. 

Μετά τη διαφυγή του 24χρονου, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, έπειτα από οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεωδόρου, ένας λοχίας και ένας αστυνομικός, οι οποίοι φαίνεται ότι είχαν υπό την ευθύνη τους τον νεαρό. Ο Αρχηγός, εξάλλου, ζήτησε έρευνα γεγονότων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε διαθεσιμότητα λοχίας και αστυνομικός για τη δραπέτευση του 24χρονου

Ο Μεχμέτ ήταν ο δεύτερος κρατούμενος που δραπέτευσε μέσα σε λίγες ημέρες από κρατητήρια, έπειτα από τον 43χρονο που είχε συλληφθεί στην Πάφο, για απόπειρα φόνου και κατάφερε να δραπετεύσει κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Πάφου.

Τελικά ο κρατούμενος που δραπέτευσε από την Πάφο, συνελήφθη το πρωί της περασμένης Τρίτης στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άφαντος παραμένει ο 24χρονος δραπέτης-Οδηγούσε κλοπιμαίο όχημα στη Λάρνακα

Το χρονικό της σύλληψης

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μέλη της Δύναμης, έκαναν σήμα σε οδηγό οχήματος, που κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού, να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός ωστόσο, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν γύρω στις 12.30μ.μ.. 

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 35χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος είχε ως συνοδηγό 24χρονο κάτοικο Λεμεσού. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν μετά από έλεγχο συνολικά 80 χαρτονομίσματα των €100, τα οποία εκ πρώτης όψεως φαίνονται να είναι πλαστά. 

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του οχήματος, θεάθηκε ο 24χρονος να ρίχνει έξω από το αυτοκίνητο ένα αντικείμενο. Το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε στη συνέχεια και όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για κομμάτι χαρτιού, εντός του οποίου υπήρχαν τυλιγμένα ποσότητα κάνναβης, βάρους 3,5 γραμμαρίων περίπου και ένα νάιλον σακουλάκι στο οποίο υπήρχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 0,4 γραμμαρίων. 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών