Παραμένει άφαντος ο 24χρονος δραπέτης-Στο κενό οι έρευνες της Αστυνομίας

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό του 24χρονου, που κατάφερε να δραπετεύσει από τον αστυνομικό σταθμό της Γερμασόγειας, όπου τελούσε υπό κράτηση, μετά τη σύλληψή του, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απέδρασε... κύριος από την πόρτα χωρίς χειροπέδες ο 24χρονος-Ήταν εκτός κελιού

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει κατορθωτό να εντοπιστεί ο 24χρονος Nikola Mehmet. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην επαρχία Λεμεσού, όπου βρισκόταν όταν κατάφερε να διαφύγει, ενώ επεκτάθηκαν και σε άλλες επαρχίες.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον δεύτερο κρατούμενο, που κατάφερε να δραπετεύσει από τον χώρο που κρατείται, μέσα σε λίγες μόνο μέρες. Υπενθυμίζεται ότι πέντε ημέρες πριν, ο 43χρονος που συνελήφθη για απόπειρα φόνου στην Πάφο, είχε καταφέρει να δραπετεύσει κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δραπέτευσε από τα χέρια της Αστυνομίας άλλος ένας κρατούμενος-Τους ξέφυγε από τα κρατητήρια

Ο 24χρονος φαίνεται ότι βρισκόταν εκτός του κελιού του και συγκεκριμένα σε δωμάτιο, καθώς θα μεταφερόταν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε. 

Ο νεαρός αντιλήφθηκε μία τρύπα στα μέτρα ασφάλειας του και δεδομένου ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να έφερε χειροπέδες, τράπηκε σε φυγή από την πόρτα, η οποία άγνωστό εάν ξεχάστηκε ανοιχτή, ενώ δεν υπάρχει αναφορά πως χτύπησε αστυνομικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επεισοδιακή σύλληψη δύο νεαρών-Πιάστηκαν με πλαστά χαρτονομίσματα και ναρκωτικά

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από καταδίωξη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το βράδυ της Τρίτη μέλη της Δύναμης, έκαναν σήμα σε οδηγό οχήματος, που κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού, να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός ωστόσο, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν γύρω στις 12.30μ.μ..

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 35χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος είχε ως συνοδηγό 24χρονο κάτοικο Λεμεσού. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν μετά από έλεγχο συνολικά 80 χαρτονομίσματα των €100, τα οποία εκ πρώτης όψεως φαίνονται να είναι πλαστά.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του οχήματος, θεάθηκε ο 24χρονος να ρίχνει έξω από το αυτοκίνητο ένα αντικείμενο. Το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε στη συνέχεια και όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για κομμάτι χαρτιού, εντός του οποίου υπήρχαν τυλιγμένα ποσότητα κάνναβης, βάρους 3,5 γραμμαρίων περίπου και ένα νάιλον σακουλάκι στο οποίο υπήρχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 0,4 γραμμαρίων.

Για την απόδραση ο Αρχηγός Αστυνομίας διέταξε έκθεση γεγονότων, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες απόδρασης του.

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου