Απέδρασε... κύριος από την πόρτα χωρίς χειροπέδες ο 24χρονος-Ήταν εκτός κελιού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό και σύλληψη του 24χρονου τουρκοκύπριου που απέδρασε από αστυνομικό σταθμό της Γερμασόγειας, λίγες μόλις μέρες μετά την σύλληψη του δραπέτη στην Πάφο, που επίσης κατάφερε και ξέφυγε μέσα από τα χέρια των μελών της Δύναμης, κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δραπέτευσε από τα χέρια της Αστυνομίας άλλος ένας κρατούμενος-Τους ξέφυγε από τα κρατητήρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος βρισκόταν εκτός του κελιού του και συγκεκριμένα σε δωμάτιο, καθώς θα μεταφέραιτο στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε.  

Σε κάποια στιγμή, εκμεταλλευόμενος την τρύπα στα μέτρα ασφαλείας του, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως φαίνεται να μην έφερε ούτε χειροπέδες, τράπηκε σε φυγή από την πόρτα, η οποία άγνωστό εάν ξεχάστηκε ανοιχτή, ενώ δεν υπάρχει αναφορά πως χτύπησε αστυνομικούς. 

Αμέσως, η Αστυνομία τέθηκε σε κινητοποίηση και μέλη της Δύναμης εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να εντοπιστούν τα ίχνη του. 

Σε μια προσπάθεια να συλλεχθούν πληροφορίες η Αστυνομία έδωσε την φωτογραφία του 24χρονου, Nikola Mehmet στην δημοσιότητα και καλεί το κοινό να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

 

Την ίδια ώρα, δόθηκε σήμα σε όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου της χώρας, ενώ το γεγονός ότι ο 24χρονος είναι τουρκοκύπριος, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γνωρίζει «γκρίζα σημεία», από τα οποία ενδεχομένως να επιχειρήσει να διαφύγει στις κατεχόμενες περιοχές. 

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από καταδίωξη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το βράδυ της Τρίτη μέλη της Δύναμης, έκαναν σήμα σε οδηγό οχήματος, που κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού, να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός ωστόσο, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν γύρω στις 12.30μ.μ.. 

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 35χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος είχε ως συνοδηγό 24χρονο κάτοικο Λεμεσού. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν μετά από έλεγχο συνολικά 80 χαρτονομίσματα των €100, τα οποία εκ πρώτης όψεως φαίνονται να είναι πλαστά. 

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του οχήματος, θεάθηκε ο 24χρονος να ρίχνει έξω από το αυτοκίνητο ένα αντικείμενο. Το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε στη συνέχεια και όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για κομμάτι χαρτιού, εντός του οποίου υπήρχαν τυλιγμένα ποσότητα κάνναβης, βάρους 3,5 γραμμαρίων περίπου και ένα νάιλον σακουλάκι στο οποίο υπήρχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 0,4 γραμμαρίων. 

Για την απόδραση ο Αρχηγός Αστυνομίας διέταξε έκθεση γεγονότων, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες απόδρασης του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάτων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics