Ψάχνει, ψάχνει αλλά... δεν βρίσκει τον δραπέτη η Αστυνομία-Στο κενό οι έρευνες

Άφαντος παραμένει για τρίτη μέρα ο 43χρονος Younes Amrani Boukhobza που απέδρασε μέσα από τα χέρια αστυνομικών, κατά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Παρά τις εντατικές έρευνες της Αστυνομίας, δεν έγινε κατορθωτός ο εντοπισμό του, ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν και σε άλλες επαρχίες, ειδικά στην ελεύθερη Αμμόχωστου όπου είχε εντοπιστεί και συλληφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον δραπέτη-Έρευνες αλλά… άφαντος

Ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος τη Αστυνομίας, αφού ο 43χρονος αποκτά και υπάρχει το ενδεχόμενο να διαφύγει στα κατεχόμενα, γεγονός που καθιστά τη σύλληψη του ακόμη πιο δύσκολη.

Μπορεί η Αστυνομία να έδωσε σήμα σε όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου της χώρας, εντούτοις υπάρχουν γκρίζα σημεία από τα οποία ο 43χρονος μπορεί να διαφύγει στις κατεχόμενες περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ του Σαββάτου, ο 43χρονος είχε αναφέρει στους αστυνομικούς πως δεν αισθανόταν καλά και ως εκ τούτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς. 

Παρά το γεγονός, ότι ο 43χρονος είχε κριθεί από την Αστυνομία Πάφου ως πρόσωπο υψηλού κινδύνου, εν τούτοις κατά τη μεταφορά του δεν κλήθηκαν ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να καταφέρει αν ξεφύγει μέσα από τα χέρια των αστυνομικών, πιάνοντας στον ύπνο την Αστυνομία, η οποία τρέχει να τον εντοπίσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τον έψαχναν για 26 μέρες, τους ξέφυγε σε 4-Γνώριζαν για το επικίνδυνο προφίλ του

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος δραπέτευσε με χειροπέδες, κατά την άφιξη του περιπολικού στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ενώ στη συνέχεια έφθασε στην περιοχή Αναβαργός, αφού επιτέθηκε σε γυναίκα, της πήρε το όχημα και τράπηκε σε φυγή. 

Ο καταζητούμενος φέρεται να χρησιμοποιεί αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI LANCER, saloon, χρώματος άσπρου, με αριθμούς εγγραφής ΚΚΖ021.

Ο 43χρονος συνελήφθη για υπόθεση απόπειρας φόνου που σημειώθηκε στις 5 Αυγούστου, στην Πάφο, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία χτύπησε εσκεμμένα με το όχημά του δύο πρόσωπα ηλικίας 42 και 29 ετών.

Παρότι οι Αρχές χρειάστηκαν 26 ολόκληρες μέρες για να τον εντοπίσουν, μέσα σε τέσσερα 24ωρα, ο 43χρονος κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία Πάφου ετοιμάζει έκθεση γεγονότων, ενώ ο Αρχηγός Αστυνομίας διέταξε έρευνα και έθεσε σε διαθεσιμότητα του δύο αστυνομικούς που τον συνόδευαν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δραπέτευσε ο δράστης της απόπειρας φόνου που χτύπησε πεζούς με όχημα (pic)

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό