Δευτέρα 28 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ψάχνει, ψάχνει αλλά... δεν βρίσκει τον δραπέτη η Αστυνομία-Στο κενό οι έρευνες

  06/09/2021 07:52
Ψάχνει, ψάχνει αλλά... δεν βρίσκει τον δραπέτη η Αστυνομία-Στο κενό οι έρευνες

Ψάχνει, ψάχνει αλλά... δεν βρίσκει τον δραπέτη η Αστυνομία-Στο κενό οι έρευνες

  06/09/2021 07:52

Άφαντος παραμένει για τρίτη μέρα ο 43χρονος Younes Amrani Boukhobza που απέδρασε μέσα από τα χέρια αστυνομικών, κατά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Παρά τις εντατικές έρευνες της Αστυνομίας, δεν έγινε κατορθωτός ο εντοπισμό του, ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν και σε άλλες επαρχίες, ειδικά στην ελεύθερη Αμμόχωστου όπου είχε εντοπιστεί και συλληφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον δραπέτη-Έρευνες αλλά… άφαντος

Ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος τη Αστυνομίας, αφού ο 43χρονος αποκτά και υπάρχει το ενδεχόμενο να διαφύγει στα κατεχόμενα, γεγονός που καθιστά τη σύλληψη του ακόμη πιο δύσκολη.

Μπορεί η Αστυνομία να έδωσε σήμα σε όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου της χώρας, εντούτοις υπάρχουν γκρίζα σημεία από τα οποία ο 43χρονος μπορεί να διαφύγει στις κατεχόμενες περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ του Σαββάτου, ο 43χρονος είχε αναφέρει στους αστυνομικούς πως δεν αισθανόταν καλά και ως εκ τούτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς. 

Παρά το γεγονός, ότι ο 43χρονος είχε κριθεί από την Αστυνομία Πάφου ως πρόσωπο υψηλού κινδύνου, εν τούτοις κατά τη μεταφορά του δεν κλήθηκαν ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να καταφέρει αν ξεφύγει μέσα από τα χέρια των αστυνομικών, πιάνοντας στον ύπνο την Αστυνομία, η οποία τρέχει να τον εντοπίσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τον έψαχναν για 26 μέρες, τους ξέφυγε σε 4-Γνώριζαν για το επικίνδυνο προφίλ του

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος δραπέτευσε με χειροπέδες, κατά την άφιξη του περιπολικού στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ενώ στη συνέχεια έφθασε στην περιοχή Αναβαργός, αφού επιτέθηκε σε γυναίκα, της πήρε το όχημα και τράπηκε σε φυγή. 

Ο καταζητούμενος φέρεται να χρησιμοποιεί αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI LANCER, saloon, χρώματος άσπρου, με αριθμούς εγγραφής ΚΚΖ021.

Ο 43χρονος συνελήφθη για υπόθεση απόπειρας φόνου που σημειώθηκε στις 5 Αυγούστου, στην Πάφο, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία χτύπησε εσκεμμένα με το όχημά του δύο πρόσωπα ηλικίας 42 και 29 ετών.

Παρότι οι Αρχές χρειάστηκαν 26 ολόκληρες μέρες για να τον εντοπίσουν, μέσα σε τέσσερα 24ωρα, ο 43χρονος κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία Πάφου ετοιμάζει έκθεση γεγονότων, ενώ ο Αρχηγός Αστυνομίας διέταξε έρευνα και έθεσε σε διαθεσιμότητα του δύο αστυνομικούς που τον συνόδευαν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δραπέτευσε ο δράστης της απόπειρας φόνου που χτύπησε πεζούς με όχημα (pic)

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας