Έσβησε πέντε μήνες μετά το τροχαίο 26χρονος-Είχε συγκρουστεί με διπλοκάμπινο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε τον Απρίλιο, στη Λεμεσό, αφού ο 26χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, πέντε μήνες μετά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος Γεώργιος Χατζηιωαννίδης, που ήταν κάτοικος του χωριού Μαλλιά, έδινε μάχη από τα τέλη του περασμένου Απριλίου, μετά τον τραυματισμό του, σε τροχαία σύγκρουση, στον δρόμο Καντού-Ομόδους, όταν το όχημα που οδηγούσε παρέκκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε με όχημα, που οδηγούσε 66χρονος.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε, από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ακολούθως στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ στην Παλώδια, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε εκ νέου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου σήμερα απεβίωσε.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του αναμένεται να διενεργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε κρίσιμη κατάσταση 26χρονος μετά από τροχαίο σύγκρουση στη Λεμεσό

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, 28 Απριλίου, σε δρόμο στην επαρχία Λεμεσού. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος παρέκκλινε της πορείας του και αφού εισήλθε με πλευρική φορά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, συγκρούστηκε με διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 66 ετών, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου, που μετέφερε τον 26χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του. Την ίδια ώρα, ο 66χρονος μετέβηκε προληπτικά για ιατρικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου