Υπό κράτηση και ο έβδομος ύποπτος για την κλοπή στρατιωτικού τυφεκίου G3

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα τέθηκε και ο έβδομος ύποπτος, άντρας ηλικίας 64 ετών, για την κλοπή στρατιωτικού τυφεκίου G3, που διαπράχθηκε μετά από διάρρηξη κατοικίας στη Λεμεσό. Ο 64χρονος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας και το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το στρατιωτικό τυφέκιο που είχε κλαπεί εντόπισαν χθες μέλη της Αστυνομίας, σε εμπορευματοκιβώτιο που βρισκόταν στο χώρο ανεγειρόμενης οικοδομής στη Λεμεσό. Διαχειριστής του εμπορευματοκιβωτίου φέρεται να είναι ο 64χρονος ύποπτος, ο οποίος λίγο πριν τον εντοπισμό του τυφεκίου θεάθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να προσεγγίζει την οικοδομή και ανακόπηκε για έλεγχο.

Εναντίον του 64χρονου διερευνάται υπόθεσης κλεπταποδοχής, παράνομης κατοχής και παράνομης μεταφοράς πυροβόλου όπλου.

Το στρατιωτικό τυφέκιο κλάπηκε μεταξύ του Σαββάτου και Δευτέρας, 21 και 23 Αυγούστου, από κατοικία στη Λεμεσό, αφού προηγουμένως οι δράστες της κλοπής διέρρηξαν την κατοικία. Από την κατοικία κλάπηκαν επίσης το χρηματικό ποσό των 1,800 ευρώ, διάφορα ασημικά, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, διάφορες εικόνες και άλλα αντικείμενα.

Μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας ανευρέθηκε από μέλη της Αστυνομίας, σε αυτοκίνητο που ανακόπηκε για έλεγχο στις 24 Αυγούστου, στη Λεμεσό. Στο όχημα επέβαιναν τρεις άντρες ηλικίας 34, 32 και 20 ετών, που συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ακολούθησε η σύλληψη άλλων τριών υπόπτων, άντρες ηλικίας 18 και 23 ετών, οι οποίοι επίσης τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Στην κατοχή ενός από τους υπόπτους, ηλικίας 23 ετών, επίσης ανευρέθηκε περιουσία που πιστεύεται ότι έχει κλαπεί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα