Παρασκευή 28 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Καταθέσεις για το γιατρό και από την οικογένεια του 46χρονου που απεβίωσε

  30/08/2021 11:07
Καταθέσεις για το γιατρό και από την οικογένεια του 46χρονου που απεβίωσε

Καταθέσεις για το γιατρό και από την οικογένεια του 46χρονου που απεβίωσε

  30/08/2021 11:07

Συνεχίζονται οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Αμμοχώστου, για τον γιατρό που φέρεται να χορήγησε αγωγή σε 46χρονο πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος απεβίωσε από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με καταγγελία φίλου του ο 46χρονος οικογενειάρχης είχε επηρεαστεί από ιερείς και συγκεκριμένο γιατρό, που φέρεται να έχει καταρτίσει δικό του φαρμακευτικό πρωτόκολλο. Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του στην αστυνομία ο φίλος του εκλιπόντος, ο 46χρονος είχε καθυστερήσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και δεχόταν ιατρικές συμβουλές από τον εν λόγω γιατρό.

Οι ανακριτές της υπόθεσης, τώρα που έχει τελεστεί η κηδεία του 46χρονου, θα ζητήσουν να λάβουν καταθέσεις από μέλη της οικογένειάς του, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στην υπόθεση και να διαπιστώσουν εάν υπάρχει πρόθεση για καταγγελία του εν λόγω γιατρού.

Σημειώνεται πως για τον εν λόγω γιατρό υπήρξαν καταγγελίες και στον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο ανώνυμες αλλά και επώνυμες (σ.σ από γιατρούς).  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο στόχαστρο γιατρός μετά το θάνατο 46χρονου με κορωνοϊό-Με δικό του πρωτόκολλο

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον γιατρό με τα FakePass

Σε εξέλιξη βρίσκονται, εν τω μεταξύ, και οι έρευνες για τον καρδιολόγο στη Λάρνακα, που φέρεται να εξέδιδε πλαστά SafePass σε ασθενείς του, ένας εκ των οποίων απεβίωσε την Παρασκευή από κορωνοϊό. Δεύτερος ασθενής του που προσβλήθηκε από κορωνοϊό νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Η Αστυνομία τελεί εν αναμονή των αποτελεσμάτων των αιματολογικών εξετάσεων σε άλλους ασθενείς του, που δεν νόσησαν και φέρονται να εμβολιάστηκαν, για να διαφανεί εάν τους χορηγήθηκαν δόσεις του AstraZeneca.

Όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λάρνακας, ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα για οδηγίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:  Ασθενής του γιατρού με τα FakePass ο άτυχος Κυριάκος-Καταλείπει δυο ανήλικα

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο 43χρονος οικογενειάρχης που απεβίωσε, όσο και ο 41χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος, είχαν εκμυστηρευτεί στους γιατρούς όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας τους, πως ο εν λόγω γιατρός τους έδωσε πιστοποιητικό εμβολιασμού και τους πέρασε στο σύστημα του Υπουργείου Υγείας, ωστόσο δεν είναι εμβολιασμένοι.

Η Αστυνομία διερευνά άλλες πέντε υποθέσεις που αφορούν σε καταγγελίες για πλαστά SafePass, για κάποιες εκ των οποίων δεν εντοπίστηκε ικανοποιητική μαρτυρία και είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πληροφορίες και για άλλο γιατρό που θεραπεύει τον κορωνοϊό με… βιταμίνες

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας