Ακαριαίος ο θάνατος του άτυχου Σάββα-Μοιραία επαναστροφή από 38χρονη

Σε βαθιά θλίψη βυθίστηκαν η οικογένεια και οι φίλοι του 28χρονου Σάββα Γαμβρουδιού, που έσβησε σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσβησε στην άσφαλτο 28χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα (pics)

Ο άτυχος 28χρονος, που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην λεωφόρο Ομονοίας, συγκρούστηκε, γύρω στις 23:15, με όχημα που οδηγούσε 38χρονη αλλοδαπή, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί στην άσφαλτο και να βρει ακαριαίο θάνατο.

 

Στο σημείο μετέβη αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 28χρονο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις.

Όπως διαφάνηκε, η 38χρονη οδηγός του οχήματος, επιχείρησε να κάνει επαναστροφή στη λεωφόρο Ομονοίας, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του άτυχου Σάββα, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Μιλώντας στον REPORTER, ο εκπρόσωπος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, απηύθυνε για άλλη μια φορά έκκληση στους μοτοσικλετιστές να φορούν τα κράνη τους, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος να σημειώνονται θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα, αφού όπως εξήγησε, ήδη χάθηκαν αρκετοί συνάνθρωποί μας, γιατί δεν έφεραν κράνος.

Στο μεταξύ, στην 38χρονη οδηγό του οχήματος, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης και νάρκοτεστ, με μηδενική και αρνητική ένδειξη, αντίστοιχα. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου Σάββα, θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο και αφού προηγουμένως γίνει τεστ για τον κορωνοϊό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»