Σε βάθος 18 μέτρων εντοπίστηκε ο άτυχος Μάριος-Η νεκροτομή ρίχνει φως

Εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11.30 το πρωί, σε βάθος 18 μέτρων, ο δύτης ο οποίος αγνοείτο από χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, ανακοίνωσε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ).

Πρόκειται για τον 30χρονο Μάριο Πάτσαλο από τη Λευκωσία ο οποίος είχε μεταβεί για ψάρεμα με φίλο του, χωρίς μπουκάλα οξυγόνου και όταν ο φίλος του εξήλθε στην επιφάνεια του νερού διαπίστωσε πως ο 30χρονος είχε χαθεί. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΣΕΔ «ο αγνοούμενος δύτης εντοπίστηκε  στις 11:23 στη θαλάσσια περιοχή αεροδρομίου Λάρνακας, σε βάθος 18 μέτρων και μεταφέρθηκε στο Λιμάνι Λάρνακας, όπου παραδόθηκε σε ασθενοφόρο και στο ΤΑΕ Λάρνακας».

Προστίθεται ότι «στις επιχειρήσεις εντοπισμού συμμετείχαν ελικόπτερο Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων Αστυνομίας, Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών της Εθνικής Φρουράς με σκάφος και ομάδα δυτών, Λιμενική & Ναυτική Αστυνομίας με σκάφη και ομάδα δυτών, Ναυαγοσώστες επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας με σκάφη ΕΜΑΚ με σκάφη και ομάδα δυτών, Πεζές Ομάδες Έρευνας Πολιτικής Άμυνας, Πεζά Περίπολα Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Εθελοντικές Ομάδες με μικρά σκάφη και δύτες».

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης χθες Σάββατο 28 Αυγούστου γύρω στις 12:40, έλαβε πληροφορία που αφορούσε αγνοούμενο δύτη ηλικίας 28 ετών, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή αεροναυτικά μέσα, ομάδες δυτών και πεζά περίπολα, τα οποία διεξάγουν επιχειρήσεις Έρευνας προς εντοπισμό του αγνοούμενου.

Οι έρευνες διακόπηκαν λόγω του σκότους, χωρίς να έχει εντοπιστεί οτιδήποτε σχετικό με το αγνοούμενο άτομο, ωστόσο άρχισαν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας με συμμετοχή τόσο αεροναυτικών δυνάμεων για έρευνα επιφανείας όσο και δυτών για έρευνα βυθού.

 

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
LIVE: Εισηγήθηκε να παραμείνει «ανοιχτή» η αιτία θανάτου του Θανάση η Εισαγγελία-Ο λόγος στην πλευρά της οικογένειας
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο