Οδηγίες Σαββίδη για διερεύνηση του θανάτου 46χρονου από κορωνοϊό

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, από το θάνατο 46χρονου πατέρα τριών παιδιών από κορωνοϊό, ο οποίος φέρεται να έλαβε φαρμακευτική αγωγή από συγκεκριμένο γιατρό και να καθυστέρησε να μεταβεί στο νοσοκομείο, ο Γενικός Εισαγγελέας έδωσε οδηγίες για διερεύνηση της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο στόχαστρο γιατρός μετά το θάνατο 46χρονου με κορωνοϊό-Με δικό του πρωτόκολλο

Η Αστυνομία άρχισε ήδη τη διερεύνηση της υπόθεσης και έλαβε κατάθεση από φίλο του θύματος, ο οποίος με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς και δημόσιες δηλώσεις του, υποστήριξε πως ο 46χρονος οικογενειάρχης επηρεάστηκε από ιερείς, καθώς και γιατρό που του χορηγούσε μη ενδεικνυόμενη φαρμακευτική αγωγή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου, επιβεβαίωσε πως ξεκίνησε έρευνα για το θέμα αναφέροντας πως ο Γενικός Εισαγγελέας, επικοινώνησε την Πέμπτη με τον Αρχηγό Αστυνομίας. «Δόθηκαν οδηγίες για να ξεκινήσει διερεύνηση για να διαφανεί κατά πόσον διαπράχθηκαν αδικήματα από οποιοδήποτε πρόσωπο», ανέφερε στον REPORTER ο κ. Ανδρέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανείπωτη θλίψη… Έσβησε από κορωνοϊό πατέρας τριών παιδιών-Σοβαρές καταγγελίες

Υπενθυμίζεται πως στην ανάρτηση του ο φίλος του 46χρονο έγραψε:  

«Γιώργο μου έφυγες πολύ νωρίς για το αιώνιο ταξίδι αφήνοντας πίσω σου τα τρία σου μωρά και την γυναίκα σου στην ηλικία των 46 χρόνων. Γιατί καλέ μου φίλε δεν άκουγες τις παρακλήσεις μας και να εμβολιαστείς. Γιατί καλέ μου φίλε δεν πήγες νοσοκομείο από τις πρώτες ημέρες και έμεινες σπίτι και παίρνοντας συνταγές από ηλίθιους τσαρλατάνους. Τώρα αυτοί που σε πήραν στον λαιμό τους τι έχουν να πουν. Μου έλεγες ότι είσαι σε πολύ καλά χέρια και δεν χρειάζεσαι νοσοκομείο. Οι μέρες όμως περνούσαν φίλε μου και η κατάσταση σου χειροτέρευε. Ήδη ο κορωνοϊός και τα φάρμακα που έπαιρνες σου έκαναν πολύ μεγάλη ζημιά. Ήσουν υγιέστατος χωρίς υποκείμενα νοσήματα αλλά άργησες καλέ μου φίλε πολύ να αποφασίσεις να πας στο νοσοκομείο για θεραπεία και ήταν ήδη αργά».

Σημειώνεται πως για τον εν λόγω γιατρό υπάρχουν επώνυμες (σ.σ από γιατρούς) αλλά και ανώνυμες καταγγελίες ενώπιον του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου. O εν λόγω γιατρός φέρεται να έχει καταρτίσει δικό του φαρμακευτικό πρωτόκολλο, το οποίο προτείνει στους ασθενείς που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ