Πέμπτη 2 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πίσω από fake profile οι αστυνομικοί-Τους έδωσε ο 55χρονος

  16/08/2021 09:11
Πίσω από fake profile οι αστυνομικοί-Τους έδωσε ο 55χρονος

Πίσω από fake profile οι αστυνομικοί-Τους έδωσε ο 55χρονος

  16/08/2021 09:11

Μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης και υπό τον μανδύα τρίτου προσώπου, έστελναν όπως φαίνεται, τα απειλητικά μηνύματα στον αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Νίκο Πενταρά, οι δύο αστυνομικοί που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς για απειλές για φόνο κατά αστυνομικού διευθυντή

Το κουβάρι της υπόθεσης, ξετυλίχθηκε όταν οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε 55χρονο, ο οποίος ήταν το τελευταίο διάστημα κάτοικος εξωτερικού και συνδέθηκε με κάρτες που απέστελλαν μηνύματα στον αστυνομικό διευθυντή. Αμέσως μετά τη σύλληψή του, ο 55χρονος ενέπλεξε τους δύο αστυνομικούς, ηλικίας 41 ετών, ως τα πρόσωπα που κρύβονταν πίσω από την υπόθεση, ενώ στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Αμέσως μετά, οι Αρχές εξασφάλισαν εντάλματα σύλληψης και αφού εντόπισαν τους δύο ύποπτους, τους συνέλαβαν και τους έθεσαν υπό κράτηση.

Εναντίον του ενός αστυνομικού, διερευνώνται τα αδικήματα απειλής βίας, γραπτών απειλών, διαφθοράς, κατάχρησης εξουσίας, αποστολής υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων.

Σε ότι αφορά τον δεύτερο αστυνομικό, διερευνώνται τα αδικήματα παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και άλλα.

Σημειώνεται ότι, η τελευταία φορά που έστειλαν μήνυμα στον κ. Πενταρά, ήταν τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο ίδιος αναγκάστηκε να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Πλέον οι δύο αστυνομικοί αναμένεται να τεθούν σε διαθεσιμότητα, μέχρι την ολοκλήρωση της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας