Τι έδειξε η νεκροτομή στον 29χρονο Σταύρο-Από κοντινή απόσταση ο πυροβολισμός

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 29χρονου Σταύρου Αντωνίου, που δολοφονήθηκε το πρωί της Τετάρτης, από 58χρονο γείτονά του, στο Γέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όσα κατέθεσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος-Τους έριχνε ντομάτες λίγο πριν το φονικό

Από τη νεκροτομή που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του άτυχου 29χρονου επήλθε από αιμορραγικό σοκ, συνεπεία ρήξης αριστερής καρωτίδας και αγγείων λαιμού, προκληθέντα από πυροβόλο όπλο. Όπως διαπιστώθηκε εξάλλου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πυροβολισμός ρίφθηκε από κοντινή απόσταση και πιο συγκεκριμένα, από περίπου τέσσερα μέτρα.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνές τους για το έγκλημα και θεωρούν την υπόθεση ως πλήρως εξιχνιασθείσα, αφού ο φερόμενος δράστης συνελήφθη και παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων, όχι όμως τον φόνο εκ προμελέτης. Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του.

Όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, ο δράστης είχε συχνά τσακωμούς με την οικογένεια του 29χρονου, με την οποία ήταν γείτονες, για χώρο στάθμευσης έξω από την οικία του θύματος.

Την προηγούμενη μέρα του φόνου, όπως ισχυρίστηκε σε κατάθεσή του ο 58χρονος, είδε τον 29χρονο, τον 52χρονο πατέρα του, που επίσης τραυματίστηκε από τα πυρά του κατά το αιματηρό επεισόδιο και άλλα μέλη της οικογένειας να βρίσκονται στην αυλή τους και να γελούν. Τότε θεώρησε ότι γελούσαν με τον ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονισμός για τη δολοφονία του 29χρονου Σταύρου για ένα… πάρκινγκ-Δέχθηκε πυρά στο κεφάλι

Το πρωί της ημέρας του φόνου, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίστηκε στους ανακριτές, πέταξε ντομάτες στην αυλή τους και εκείνοι του τις πέταξαν πίσω. Τότε άρχισε λογομαχία μεταξύ τους, με τον 52χρονο να του λέει, «θα σε κάμω να φύεις νύχτα, θα σε θάψω».

Ακολούθως ο 58χρονος αποχώρησε από το σημείο, μπήκε στην οικία του, πήρε το όπλο και πυροβόλησε κατά του 29χρονου και του 52χρονου πατέρα του.

Από τα πυρά του, ο άτυχος Σταύρος έπεσε νεκρός, ενώ ο πατέρας του τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, φέροντας τραύματα στην τραχηλική χώρα, καθώς και κάταγμα ωμοπλάτης. Ο  52χρονος, νοσηλεύεται σε καταστολή και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ελάλεν τους φύετε τζιαι να πιάω το σιηπέττο να σας παίξω…»

Στη συνέχεια ο δράστης, επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο, ωστόσο μέλη της Αστυνομίας που κλήθηκαν στο σημείο τον ανέκοψαν. Τότε εκείνος έστρεψε το όπλο εναντίον τους, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε.

Εξάλλου όπως ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης ενώπιον Δικαστηρίου, οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ληφθούν άλλες 40 καταθέσεις, ενώ θα αναζητηθούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Επίσης, αναμένεται να γίνουν υποδείξεις σκηνών από τον ύποπτο.

Δειτε Επισης

Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Υποψήφια στις ευρωεκλογές η Ιταλίδα ακτιβίστρια που κρατείται στην Ουγγαρία
Γιατί το Ιράν δεν έχει κανένα συμφέρον να διαρκέσει η κρίση με το Ισραήλ-Αναλυτές εξηγούν
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Ο Μισέλ απάντησε στον Τραμπ για την στήριξη στην Ουκρανία-«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους»
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Εντοπίστηκε γρίπη των πτηνών στο αγελαδινό γάλα, προειδοποιεί ο ΠΟΥ-Σε πολύ υψηλές ποσότητες ο ιός
Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας