Μάχη για τη ζωή δίνει ο πατέρας, στο Δικαστήριο ο φερόμενος δολοφόνος του γιου

Tην ώρα που ο 52χρονος πατέρας του 29χρονου Σταύρου Αντωνίου, που σκοτώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Γέρι, έπειτα από ρίψη πυροβολισμών σε βάρος τους από 58χρονο, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο φερόμενος δράστης του εγκλήματος οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονισμός για τη δολοφονία του 29χρονου Σταύρου για ένα… πάρκινγκ-Δέχθηκε πυρά στο κεφάλι

Η Αστυνομία έχει ενώπιον της την ομολογία του δράστη, ο οποίος παραδέχθηκε τη διάπραξη της δολοφονίας, αμέσως μετά τη σύλληψή του και ακολούθως πέρασε από ανάκριση.

Ο φερόμενος θύτης, σύμφωνα με πληροφορίες, αφότου ομολόγησε, εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ μετά το διάταγμα προσωποκράτησης θα εξεταστεί και από ψυχίατρο, για να διαπιστωθεί ότι είναι σε θέση να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν ολοκληρώσει σχεδόν το παζλ της υπόθεσης, αφού έχουν ξεκάθαρη εικόνα ως προς το τι συνέβη πριν το αιματηρό επεισόδιο, αλλά και τον λόγο που τσακώθηκαν θύτης και θύματα.

Όπως φαίνεται, ο 58χρονος λογομάχησε με τον 29χρονο και τον 52χρονο για θέση στάθμευσης έξω από την οικία των τελευταίων, με τον δράστη να τους φωνάζει να αποχωρήσουν από το σημείο, αλλιώς θα έπαιρνε το κυνηγετικό του όπλο και θα τους πυροβολούσε. Τελικά, η λογομαχία συνεχίστηκε και σε κάποια στιγμή ο 58χρονος μπήκε στο σπίτι του, πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε τόσο τον γιο, όσο και τον πατέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ελάλεν τους φύετε τζιαι να πιάω το σιηπέττο να σας παίξω…»

Από τους πυροβολισμούς, ο 29χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο και ξεψύχησε στο σημείο, ενώ ο πατέρας του δέχθηκε τις σφαίρες στο στήθος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται, σε καταστολή.

Ακολούθως, ο 58χρονος αποπειράθηκε να φύγει από τη σκηνή και πιο συγκεκριμένα από την πίσω πλευρά του σπιτιού του, ωστόσο εκεί ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας που είχαν κληθεί στο σημείο, για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης και απόπειρας φόνου.

Κλειδί η κατάθεση του 52χρονου

Την ώρα του επεισοδίου, αρκετά πρόσωπα από τη γειτονιά βγήκαν από τα σπίτια τους και παρακολουθούσαν έντρομα την κατάσταση που επικρατούσε, ενώ την ώρα των πυροβολισμών άρχισαν να τρέχουν, για να απομακρυνθούν από το χώρο.

Οι Αρχές, άρχισαν ήδη τη λήψη καταθέσεων από τα πρόσωπα που είδαν ακριβώς τι συνέβη, ενώ για κατάθεση αναμένεται να κληθούν συγγενικά πρόσωπα τόσο της οικογένειας των θυμάτων, όσο και του δράστη.

Παράλληλα, κλειδί για την υπόθεση θεωρείται η κατάθεση του 52χρονου πατέρα, ο οποίος προς το παρόν δεν είναι σε θέση να μιλήσει στις Αρχές, λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Πέραν της κατάθεσης του 52χρονου, οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του 29χρονου, που θα διενεργηθεί στις 11:30 το πρωί, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός ο γιος, σοβαρά ο πατέρας-Φωτογραφίες από τη σκηνή του φονικού στο Γέρ

 

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές