Άφαντος ο... γιατρός που «εμβολίασε» γυναίκα-Της είπε ότι της χορήγησε Pfizer

Τον φερόμενο γιατρό που εμβολίασε γυναίκα στη Λεμεσό και η οποία δεν εντόπισε τα στοιχεία της καταχωρημένα στο σύστημα του Υπουργείου Υγείας, συνεχίζει να ψάχνει η Αστυνομία, σε μια προσπάθεια να ξετυλίξει το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης.

Μέχρι στιγμής, οι προσπάθειες εντοπισμού του «γιατρού», έχουν πέσει στο κενό, αφού τα στοιχεία που έχουν ενώπιόν τους οι Αρχές είναι ελάχιστα. Ωστόσο γίνονται έρευνες για να βρεθεί η άκρη του νήματος, που θα τους οδηγήσει στο πρόσωπο που παρουσιάστηκε ως πάροχος υγείας.

Κλειδί αποτελεί για την Αστυνομία η μαρτυρία της γυναίκας που κατήγγειλε τον «γιατρό», η οποία ωστόσο απουσιάζει στο εξωτερικό και όταν επιστρέψει στην Κύπρο το Σάββατο θα καταθέσει ενώπιον των Αρχών. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην καταγγελία της, η γυναίκα ανέφερε πως ο γιατρός της είπε ότι της χορήγησε δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer, σε σπίτι οικείου της προσώπου, τον περασμένο Μάιο και ακολούθως εξαφανίστηκε.

Σημειώνεται πάντως ότι οι προσωπικοί ιατροί δεν έχουν εξασφαλίσει εμβόλια της Pfizer, λόγω της ευαισθησίας που έχουν τα συγκεκριμένα σκευάσματα, που πρέπει να φυλάσσονται σε ειδικά ψυγεία. Όπως είναι γνωστό στους Προσωπικούς Ιατρούς παραχωρήθηκαν μόνο εμβόλια της Astrazeneca.

Νέα καταγγελία κατά «ιδιώτη γιατρού»-Εμβολίασε ασθενή, αλλά τελικά… ανεμβολίαστη

Η γυναίκα, όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία κατάλαβε μόλις πρόσφατα ότι έπεσε θύμα απάτης, στην προσπάθειά της να εκδώσει GreenPass για να ταξιδεύσει. Όπως είπε με αυτό τον τρόπο αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν καταχωρημένη στο σύστημα του Υπουργείου Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανέστειλαν τις υπηρεσίες του γιατρού με τα «SafePass»-Τι θα γίνει με τους ασθενείς του

Στις έξι οι καταγγελίες κατά γιατρών

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν ενώπιον τους πέντε καταγγελίες με ύποπτους ένα καρδιολόγο, μία παιδίατρο και γενικούς γιατρούς, για έκδοση πλαστών SafePass.

Ήδη τελεί υπό κράτηση καρδιολόγος, ο οποίος καταγγέλθηκε ότι εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, με έναν από τους ασθενείς του μάλιστα, να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, του Νοσοκομείου Λευκωσιας. Εναντίον του γιατρού, υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο καταγγελίες για πλαστά SafePass, με την Αστυνομία να λαμβάνει καταθέσεις από τη μακρά λίστα των εμβολιασμένων ασθενών του που ξεπερνούν τους εκατόν, προκειμένου να διαφανεί εάν κατέχουν κι άλλοι πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν τον... γιατρό για τον «εμβολιασμό» γυναίκας-Πώς αντιλήφθηκε την απάτη

Δειτε Επισης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε αγωγή κατά της Δημοκρατίας σε υπόθεση κουρέματος
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για υπόθεση λαθρεμπορίου μεταναστών
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Συνελήφθη 49χρονος επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο-Προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία
Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού
Ανακρίθηκε αριθμός ατόμων για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη
Πέντε νέες κάμερες σε λειτουργία στη Λεμεσό από τη Δευτέρα-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου