Πέμπτη 7 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Έντονη αντίδραση Κυβέρνησης για βανδαλισμούς στην πλάκα ονοματοδοσίας του Χριστόφια

  10/08/2021 18:13
Έντονη αντίδραση Κυβέρνησης για βανδαλισμούς στην πλάκα ονοματοδοσίας του Χριστόφια

Έντονη αντίδραση Κυβέρνησης για βανδαλισμούς στην πλάκα ονοματοδοσίας του Χριστόφια

  10/08/2021 18:13

Τους βανδαλισμούς στην πλάκα ονοματοδοσίας του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, καταδικάζει η Κυβέρνηση. 

Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι, «τέτοιες πράξεις συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος διχόνοιας και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές».

Υπενθυμίζεται ότι, άγνωστοι βανδάλισαν την πλάκα ονοματοδοσίας της Λεωφόρου Δημήτρη Χριστόφια, ρίχνοντας μπλε μπογιά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγνωστοι βανδάλισαν την πλάκα ονοματοδοσίας του Δημήτρη Χριστόφια (pic)

Την απαράδεκτη πράξη ανεγκέφαλων, καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους τα κόμματα. 

Όπως ανέφερε ο ΔΗΣΥ σε ανακοίνωσή του, «καταδικάζουμε σε όλους τους τόνους τον βανδαλισμό της πλάκας ονοματοδοσίας της λεωφόρου Δημήτρη Χριστόφια στη Λάρνακα. Πρόκειται για μια απαράδεχτη ενέργεια, μια ασεβή πράξη. Οι υπαίτιοι πρέπει να αναζητηθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Από την πλευρά του το ΑΚΕΛ, ανέφερε ότι «ο χθεσινοβραδινός βανδαλισμός με γαλάζια μπογιά της πλάκας ονοματοδοσίας της λεωφόρου Δημήτρη Χριστόφια στη Λάρνακα συνιστά ενέργεια θρασύδειλων τραμπούκων που ματαιοπονούν νομιζόμενοι ότι θα θίξουν την μνήμη του πρώην Πρόεδρου της Δημοκρατίας και πρώην ΓΓ της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. Το ΑΚΕΛ διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι η μνήμη του Δημήτρη Χριστόφια, η πορεία εντιμότητας και οι αγώνες του για το λαό και την πατρίδα δεν μπορούν να αμαυρωθούν από τέτοιες ενέργειες. Οι αρχές να μεριμνήσουν για τον εντοπισμό των δραστών».

Με ανακοίνωση της η ΕΔΕΚ, ανέφερε ότι καταδικάζει «τους χθεσινοβραδινούς βανδαλισμούς στη Λεωφόρο Δημήτρη Χριστόφια στη Λάρνακα. Ανεξαρτήτως με τις πολιτικές ή άλλες πεποιθήσεις του καθενός από εμάς, η αντίθετη άποψη πρέπει να γίνεται σεβαστή. Οι βανδαλισμοί και η καταστροφή δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσίας είναι καταδικαστέα και δεν μπορεί ούτε και πρέπει να γίνεται ανεκτή».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας