Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα που ξυλοκόπησαν 27χρονο με σιδερογροθιά

Δύο πρόσωπα ηλικίας 38 και 39 ετών, συνέλαβε το πρωί η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση επίθεσης, που διαπράχθηκε στις 28 Ιουλίου, στη Λάρνακα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 27χρονου. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 8.30μ.μ. της 28ης Ιουλίου, ενώ ο 27χρονος βρισκόταν με φιλικά του πρόσωπα, σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στη Λάρνακα, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από 39χρονο, ο οποίος συνοδευόταν από άγνωστο άνδρα. Οι δύο φέρονται να χτύπησαν τον 27χρονο στο κεφάλι με σιδερογροθιά, ενώ φέρονται επίσης να προκάλεσαν ζημιά και στη μοτοσικλέτα του, η οποία βρισκόταν σταθμευμένη σε κοντινή απόσταση. 

Ο 27χρονος κατάφερε να διαφύγει πεζός από τη σκηνή. Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 9.20μ.μ., μετά από σχετική πληροφορία, εντοπίστηκε τραυματισμένος στο σπίτι του, στη Λάρνακα, από μέλη της Αστυνομίας. 

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε δύο θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και εκδορές στον ώμο και το δεξί χέρι. Αφού έγινε συρραφή των τραυμάτων του, έλαβε εξιτήριο. 

Εναντίον του 39χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε επίσης εναντίον 38χρονου κατοίκου Λάρνακας, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων της Αστυνομίας. Οι δύο συνελήφθησαν σήμερα δυνάμει των δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Αύριο 3 Αυγούστου, οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις