Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 27χρονο για την απόπειρα φόνου στην οδό Ανεξαρτησίας

Σε ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε ο 27χρονος που κρίθηκε ένοχος για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε σε εργοτάξιο στη Λεμεσό τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε ποινή φυλάκισης έξι χρόνων για άντρα ηλικίας 27 ετών καταδίκασε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού αφού βρέθηκε ένοχος στην κατηγορία της απόπειρας φόνου. Πρόκειται για αδίκημα που διαπράχθηκε στις 28 Αυγούστου, 2020 στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 29 Αυγούστου, γύρω στις πέντε το απόγευμα σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ αριθμού προσώπων στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια της οποίας 20χρονος φαίνεται να δέχτηκε πυροβολισμό στον λαιμό.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 20χρονος βρισκόταν στην πιο πάνω οδό και συνομιλούσε με τρίτο πρόσωπο φαίνεται να δέχτηκε επίθεση από τον 27χρονο, ο οποίος τον κτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Με την παρέμβαση άλλων προσώπων το περιστατικό έλαβε τέλος και ο 20χρονος εγκατέλειψε το σημείο.

Λίγο αργότερα, ο 20χρονος επέστρεψε στο σημείο, συνοδευόμενος από πέντε άλλα πρόσωπα, όπου άρχισε διαπληκτισμός μεταξύ της ομάδας του 20χρονου, του 27χρονου και τρίτου προσώπου. Σε κάποια στιγμή ο 20χρονος φαίνεται να δέχτηκε πυροβολισμό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε διαμπερές τραύμα στην αυχενική χώρα και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και στο σώμα.

Αμέσως μετά τη ρίψη του πυροβολισμού, ο δράστης διέφυγε τρέχοντας σε παράδρομους της οδού Ανεξαρτησίας, καταδιωκόμενος από πολίτες, αλλά αυτός κατόρθωσε να διαφύγει. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης φέρεται να έριξε άλλους 2-3 πυροβολισμούς προς τα πρόσωπα που τον καταδίωκαν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί οποιοσδήποτε.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και αξιολόγησης μαρτυριών και πληροφοριών, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 27χρονου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Κακουργιοδικείο Λεμεσού και καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του (pics)
Μονόδρομος το Συνταγματικό κατά πλειοψηφία-Ξανά στο προσκήνιο και ο διαχωρισμός εξουσιών του Εισαγγελέα
«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων