Δευτέρα 25 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ψάχνουν άλλους έξι για τα επεισόδια-Χειροπέδες σε τέσσερις υποκινητές

  20/07/2021 11:13
Ψάχνουν άλλους έξι για τα επεισόδια-Χειροπέδες σε τέσσερις υποκινητές

Ψάχνουν άλλους έξι για τα επεισόδια-Χειροπέδες σε τέσσερις υποκινητές

  20/07/2021 11:13

Δύο άλλα πρόσωπα καταζητούνται με δικαστικά εντάλματα σχετικά με τα επεισόδια, ενώ αναμένεται σύντομα να εκδοθούν εντάλματα και εναντίον άλλων τεσσάρων προσώπων, τα οποία ταυτοποιήθηκαν από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, είπε στο ΚΥΠΕ, η Λειτουργός Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Ελένη Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνοντας το εμβόλιο που θα κτίσει το τείχος ανοσίας στον διχασμό...

Όπως είναι γνωστό, η Αστυνομία προχώρησε μέχρι στιγμής στη σύλληψη 12 προσώπων, επτά από τους οποίους θα οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους (πρόκειται για τέσσερις υποκινητές, εκ των οποίων ο ένας είναι αυτός που έσπασε το λοστό της πύλης του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ»).

Η κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι συνεχίζεται η αξιολόγηση του μαρτυρικού υλικού που έχει ενώπιον της η ανακριτική ομάδα για τον εντοπισμό και ταυτοποίηση και άλλων προσώπων που συμμετείχαν σε αυτά.

Επιπρόσθετα, σημείωσε, η Αστυνομία δίδει συνεχώς στη δημοσιότητα για ταυτοποίηση και νέες φωτογραφίες προσώπων, τα οποία φαίνονται ότι εμπλέκονται στα επεισόδια. Μέχρι στιγμής υπάρχουν αναρτημένες στα ΜΚΔ 25 φωτογραφίες προσώπων.

Ήδη, συνέχισε, έχει οριστεί ενισχυμένη ανακριτική ομάδα από το ΤΑΕ Λευκωσίας με σκοπό την πλήρη διερεύνηση των επεισοδίων και την προσαγωγή όσων ευθύνονται ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Καλούμε το κοινό να βοηθήσει τα έργο της Αστυνομίας και εάν γνωρίζει οτιδήποτε με τα επεισόδια ή τα εικονιζόμενα πρόσωπα να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 επώνυμα ή ανώνυμα ή και μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και οι οποίες πληροφορίες θα τύχουν σχετικής αξιολόγησης», πρόσθεσε.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας