Συμπλοκή σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί-Καταζητούνται τρία άτομα

Συμπλοκή σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, σημειώθηκε μεταξύ τριών προσώπων και ενός άντρα ισραηλινής καταγωγής, στη Λεμεσό, το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε όταν δύο γυναίκες και ένας άντρας επιτέθηκαν στον Ισραηλινό, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους.

Συγκεκριμένα, από την συμπλοκή, ο Ισραηλινός υπέστη κάταγμα στο χέρι και μεταφέρθηκε σε πολυκλινική για εξετάσεις. Την επόμενη μέρα το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον δύο γυναικών και ενός άντρα οι οποίοι καταζητούνται.

Συνελήφθησαν δύο για την ένταση σε μαγαζί

Στο μεταξύ, στη σύλληψη δύο προσώπων, προχώρησε η Αστυνομία, για την ένταση που προκλήθηκε σε νυχτερινό μαγαζί στη Λεμεσό, το βράδυ του Σαββάτου, με φόντο τους ελέγχους για Safepass.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της δύναμης εντόπισαν και συνέλαβαν δύο από τα τέσσερα πρόσωπα, τα οποία καταζητούνταν για την υπόθεση και τους πέρασαν χειροπέδες, ενώ αναζητούν άλλους δύο, για την ίδια υπόθεση.

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 22:45, όταν μέλη του ΟΠΕ και της ΑΔΕ Λεμεσού μετέβησαν για έλεγχο σε υποστατικό, μετά από καταγγελία που έγινε στις Αρχές, ότι υπήρχε μαζεμένος μεγάλος αριθμός ατόμων, τα οποία παραβίαζαν τον περί λοιμοκαθάρσεως νόμο.

Την ώρα που στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι έξω από το υποστατικό και πιο συγκεκριμένα στο πεζοδρόμιο, υπήρχαν τοποθετημένα τραπεζάκια, γύρω από τα οποία υπήρχαν μαζεμένα περίπου διακόσια άτομα, τα οποία κατανάλωναν αλκοόλ. Οι πλείστοι από τους θαμώνες, δεν ήταν καθήμενοι και δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας, ενώ κάποιοι χόρευαν στο πεζοδρόμιο.

Στην προσπάθεια των μελών δύναμης να προβούν σε έλεγχο του υποστατικού και των θαμώνων κατά πόσο είχαν στην κατοχή τους SafePass, αυτοί άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται, για την παρουσία της Αστυνομίας, προκαλώντας ανησυχία.

Σε κάποια στιγμή, κάποιοι θαμώνες κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των μελών, περικυκλώνοντας και σπρώχνοντας τους με τα χέρια τους, φωνάζοντας να εγκαταλείψουν το μέρος χωρίς να τύχουν ελέγχου, παρεμποδίζοντας τα μέλη κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τους, βρίζοντας τους.

Μάλιστα, κάποιος από τους παρευρισκόμενους πέταξε μεγάλο ποτήρι στον μπροστινό ανεμοθώρακα περιπολικού, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά στο υποστατικό, θρυμματίζοντας τον.

Στη συνέχεια, το υποστατικό έκλεισε και οι θαμώνες αναχώρησαν από το μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»