Τα τελευταία δραματικά λεπτά των τεσσάρων θυμάτων-Ο εργοδότης τους στον REPORTER

Στη σκηνή που εντοπίστηκαν οι τέσσερις νεκροί που αγνοούνταν, βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ στο σημείο για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, οι άτυχοι εργάτες προσπαθούσαν να γλιτώσουν από τις φλόγες, οι οποίες ωστόσο τους περικύκλωσαν, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να διαφύγουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έπεσαν σε χαράδρα και έτρεχαν να γλιτώσουν πεζοί-Πώς εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που εξασφάλισε ο REPORTER, μόλις είδαν την πυρκαγιά σε απόσταση δυο χιλιομέτρων, ειδοποίησαν τον εργοδότη τους και ξεκίνησαν να φύγουν από το υποστατικό που διαμένουν για να πάνε στο χωριό, σε ασφαλές σημείο.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, μάλλον λόγω του πυκνού καπνού και ενδεχομένως λόγω ενός τρακτέρ που έγινε παρανάλωμα του πυρός στην άκρη του δρόμου, σταμάτησαν, έκαναν επαναστροφή και προσπάθησαν να διαφύγουν προς άλλη κατεύθυνση.

Ωστόσο, σε κάποιο σημείο του δρόμου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το διπλόκαμπίνο τους να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες και μαρτυρίες που έχει η Αστυνομία, τα τέσσερα θύματα αποφάσισαν να ανέβουν στην κορυφή του βουνού που δεν φλεγόταν, όμως σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σημείο που εγκατέλειψαν το όχημα τους, βρήκαν τραγικό θάνατο.

Οι σοροί των τεσσάρων θυμάτων εντοπίστηκαν σε απόσταση περίπου 40 με 50 μέτρων μεταξύ τους.

Τους τέσσερις ατυχούς εργάτες εντόπισε γύρω στις εννέα συμπατριώτης τους που τους έψαχνε από το πρωί.

Τραγική φιγούρα ο αδελφός του ενός θύματος που βρίσκεται και αυτός στην Κύπρο για δουλειά. Σε πολύ άσχημη κατάσταση και ο εργοδότης τους, ο οποίος ήταν το τελευταίο πρόσωπο που επικοινώνησε μαζί τους γύρω στις πέντε το απόγευμα. Ο εργοδότης τους, μιλώντας στον REPORTER έκανε λόγο για τέσσερα θαυμάσια παιδιά, εργατικά που λειτουργούσαν πάντα ως ομάδα.

Στη σκηνή που εντοπίστηκαν οι σοροί των τεσσάρων θυμάτων βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή περίπου 40 συμπατριώτες τους που θρηνούν για τους φίλους τους, αφού όλοι εργάζονταν σε γεωργικές καλλιεργείς του χωριού.

Οι συμπατριώτες των τεσσάρων θυμάτων απευθύνουν έκκληση προς το κράτος και τους Κύπριους πολίτες για οικονομική βοήθεια των οικογενειών των θυμάτων, αφού πρόκειται για φτωχές οικογένειες που ήρθαν στην Κύπρο για μια καλύτερη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών