Παρασκευή 12 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Χειροπέδες σε 67χρονο για τη μεγάλη πυρκαγιά-Περνά από ανάκριση

  03/07/2021 21:11
Χειροπέδες σε 67χρονο για τη μεγάλη πυρκαγιά-Περνά από ανάκριση

Χειροπέδες σε 67χρονο για τη μεγάλη πυρκαγιά-Περνά από ανάκριση

  03/07/2021 21:11

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 67χρονος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα του Σαββάτου και η οποία κατέστρεψε τα περιουσίες σε αρκετά χωριά της ορεινής Λεμεσού και της ορεινής Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας εντοπίστηκε ένα πρόσωπο, το οποίο οδηγήθηκε στα γραφεία της Αστυνομίας για ανάκριση.

Λίγο αργότερα, εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη από τις Αρχές.

Την ίδια ώρα, διενεργούνται εξετάσεις, για να διαφανεί κατά πόσον η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Πάντως πλησίον του σημείου που ξέσπασε η φωτιά στον Αρακαπά, είχε ξεκινήσει άλλο μέτωπο την περασμένη εβδομάδα, το οποίο ωστόσο δεν επεκτάθηκε, λόγω της έγκαιρης παρέμβασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η τεράστια μάχη των δυνάμεων πυρόσβεσης, με τις φλόγες, που έφθασαν μέχρι τη Βαβατσινιά, αφού πρώτα πέρασαν από Επταγώνια, Μελίνη, Ορά, Οδού Άγιο Κωνσταντίνο, Συκόπετρα και Διερώνα.

Πάντως, λόγω του σκότους, πλέον επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης, αφού τα πτητικά μέσα δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν ρίψεις νερού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας