Πέμπτη 28 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ποινή φυλάκισης σε 24χρονο για ληστεία περιπτέρου στη Λεμεσό

  18/06/2021 18:25
Ποινή φυλάκισης σε 24χρονο για ληστεία περιπτέρου στη Λεμεσό

Ποινή φυλάκισης σε 24χρονο για ληστεία περιπτέρου στη Λεμεσό

  18/06/2021 18:25

Ποινή φυλάκισης για περίοδο 20 μηνών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 24χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο για τη διάπραξη ληστείας εις βάρος υπαλλήλου περιπτέρου στη Λεμεσό, τον περασμένο Μάρτιο. Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Η ληστεία διαπράχθηκε στις 18 Μαρτίου, λίγο μετά τα μεσάνυκτα, την ώρα που στο περίπτερο εργαζόταν 47χρονη. Αφού ο 24χρονος εισήλθε στο περίπτερο, έσπρωξε τη 47χρονη και έκλεψε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πεζός.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λεμεσού προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας στις 20 Μαρτίου και τέθηκε υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, η υπόθεση ληστείας καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για άμεση εκδίκαση, με το Δικαστήριο να επιβάλει σήμερα την ποινή φυλάκισης στον 24χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο για τη διάπραξη της ληστείας.

Εναντίον του 24χρονου είχε διερευνηθεί από το ΤΑΕ Λεμεσού και δεύτερη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στο ίδιο περίπτερο, το προηγούμενο βράδυ και συγκεκριμένα στις 17 Μαρτίου. Στο περίπτερο εργαζόταν η ίδια υπάλληλος, την οποία ο ύποπτος απώθησε με βία και στη συνέχεια έκλεψε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Η υπόθεση εκδικάζεται.

Επίσης εναντίον του 24χρονου, εκδικάζεται υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού χαρτονομίσματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, αφού αυτός φέρεται στις 18 Μαρτίου, να χρησιμοποίησε πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, για αγορά προϊόντων από αρτοποιείο στην επαρχία Λεμεσού.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας