Πέμπτη 5 Αυγ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ελεύθεροι υπό όρους οι τρεις που συνελήφθησαν για την συμπλοκή και τα μαχαιρώματα

  12/06/2021 08:15
Ελεύθεροι υπό όρους οι τρεις που συνελήφθησαν για την συμπλοκή και τα μαχαιρώματα

Ελεύθεροι υπό όρους οι τρεις που συνελήφθησαν για την συμπλοκή και τα μαχαιρώματα

  12/06/2021 08:15

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκαν χθες οι τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια μεταξύ νεαρών στην πλατεία Γεροσκήπου την περασμένη Κυριακή. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης πρόκλησης τραυματισμού και μαχαιροφορίας, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ανδρών για τους οποίους καταχώρησε χθες ποινική υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Αρχικά συνελήφθησαν δύο 25χρονοι και ακολούθησε και η σύλληψη τρίτου προσώπου ηλικίας 26 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συμπλοκή και μαχαιρώματα-Ένας τραυματίας

Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους από το Δικαστήριο, όπως παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, υπέγραψαν χρηματική εγγύηση ύψους 2 .000 ευρώ  και να παρουσιάζονται δύο φορές την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης  Δρ. Άρτεμις Σαββίδου, Δρ. Ανδρέας Μασούρας και Αλέξανδρος Αλεξάνδρου συμφώνησαν με τους όρους και δεν έφεραν ένσταση. Το Δικαστήριο όρισε την επόμενη δικάσιμο για τις 23 Ιουλίου του 2021 .

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τρεις πιο πάνω είναι  της πρόκλησης τραυματισμού και μαχαιροφορίας στη Γεροσκήπου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 5 το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε περιοχή της Γεροσκήπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για την συμπλοκή και τα μαχαιρώματα στην Πάφο

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι το τραυματισμένο πρόσωπο, άνδρας ηλικίας 31 ετών, έφερε θλαστικό τραύμα στην πλάτη και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ενώ βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στην πιο πάνω περιοχή, ήρθε σε αντιπαράθεση με άλλα πρόσωπα, με αποτέλεσμα ένας εξ` αυτών, να ανασύρει μαχαίρι και να τον τραυματίσει στην πλάτη.

Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο 25χρονων, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων. Ακολούθησε η σύλληψη του 26χρονου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας