Σοβαρή η κατάσταση της υγείας των δύο υπαλλήλων της ΑΗΚ που κάηκαν από την έκρηξη

Σταθερά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας των δύο υπαλλήλων της ΑΗΚ, οι οποίοι τραυματίστηκαν στις 20 του Μάη, ενώ εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης σε υποσταθμό της Αρχής στα Λατσιά.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι παραμένει "σταθερά σοβαρή η κατάσταση και των δύο τραυματιών".

Ερωτηθείσα εάν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της έκρηξης, είπε ότι ακόμα να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Η μια έρευνα γίνεται από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και η άλλη από την ΑΗΚ.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 20 του Μάη γύρω στις 11:20, την ώρα που οι δύο υπάλληλοι εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, οι δύο τραυματίες, 48 και 40 ετών, μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό με νοσοκομειακό αεροσκάφος σε δύο εξειδικευμένα κέντρα σε Αθήνα και Λειψία.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ζωή Επιμένει»-Ταινία Μικρού μήκους για την Πράσινη Γραμμή
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Απω Ανατολή-Μετασεισμοί άνω των 6 Ρίχτερ, προειδοποίηση για τσουνάμι
Συνέλαβε πέντε Ελληνοκύπριους το ψευδοκράτους, τους καταλογίζουν «κατασκοπία»-Πρόσφυγες που επισκέφτηκαν το Τρίκωμο
ΠτΔ για διευρυμένη: «Ο Γκουτέρες έκανε μεγάλες προσπάθειες προς την κατεύθυνση της τουρκικής πλευράς»
Σχολίασε την επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα ο ΠτΔ-«Κάθε χρόνο γίνονται αυτά τα πανηγύρια της ντροπής»
Εισηγήθηκε ομάδα αλήθειας για αγνοούμενους στον Φιντάν ο Χριστοδουλίδης-«Η απάντηση ήταν αρνητική»
Θύματα του χάους στο Κυπριακό οι αγνοούμενοι-Η σύγχρονη αρχαία τραγωδία
Πρέσβεις Αιγύπτου, Ισραήλ και Παλαιστίνης εκφράζουν στήριξη σε δίκαιη λύση του Κυπριακού
ΒΙΝΤΕΟ: «Φτάνει. Yeter. Enough»-Συμπληρώνονται 51 χρόνια παράνομης τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο
Μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή-Η μάχη με τις εξαρτήσεις και το έργο της Ψυχοθεραπευτικής Εστίας