Καταγγέλλει καλοστημένη παγίδα ο υποψήφιος που συνελήφθη-«Κάτω η χούντα»

Τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο με αστυνομικό, το οποίο οδήγησε στη σύλληψή του, δίνει ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Ενεργοί Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, Λευτέρης Γεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αντιστρέφει τα πυρά το Κίνημα Κυνηγών για τη σύλληψη Λευτέρη, καταγγέλλουν υπέρμετρη βία

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γεωργίου έγραψε, «κάτω η χούντα. Πηγαίνετε να ψηφίσετε.Στημένη "Δημοκρατία".

Όπως αναφέρει, «για ακόμα μια φορά υπήρξα θύμα της επιλεκτικής και στοχεύμενης επίθεσης προς το άτομο μου ενώ εξασκούσα το εκλογικό μου δικαίωμα. προσήλθα χωρίς μάσκα στο εκλογικό κέντρο και  η υπεύθυνος του κέντρου μου παραχώρησε μια για να μπορώ να μπω. Ο αστυνομικός που ήταν παρών, εριστικός από την άφιξη μου, επέμενε να με ακολουθεί και να μου φωνάζει και να βρίζει ακόμα την μητέρα μου μετά που βγήκα από το εκλογικό κέντρο, λέγοντας μου να τον σέβομαι και να μην νομίζω ότι εδώ περνάν αυτά και διάφορα άλλα που άκουσαν και οι παρευρισκόμενοι επίσης με έβαλε κάτω και με πατούσε με το γόνατο του στον λαιμό. Καλώ όποιον ήταν παρών να επιβεβαιώσει αυτά που λέω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε υποψήφιο βουλευτή-Αρνείτο να φορέσει μάσκα, έσπρωξε αστυνομικό

Σημειώνει πως, «στο τέλος ο αστυνομικός εφηύρε μια απειλή που τάχα εκστόμισα εγώ προς το άτομο του, που περιλάμβανε τα παιδιά του. Κάπου εδώ χάνει το παιχνίδι αφού όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι ουδέποτε θα καταφερόμουν με στόχο τα παιδιά του οποιουδήποτε.

Δεν μπορώ παρά να φτάσω στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για μια καλοστημένη παγίδα που στόχο έχει τόσο το πρόσωπο μου αλλά και την δημοκρατία την ίδια αφού θέλουν να υπαγορεύσουν ποιος έχει και ποιος δεν έχει δικαίωμα να ασχοληθείς τα κοινά».

Τέλος, είπε πως, «ο πόλεμος είναι συνεχής και μετά από τις ανυπόστατες κατηγορίες πριν 2 χρόνια που κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, έρχεται ακόμα μια προσπάθεια να πληγώ για το μεγάλο έγκλημα του να θέλω να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου που το κράτος ξέχνα.  Δε λυγιζω, συνεχίζω!»

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»