Κρίσιμα μία τραυματίας από τη σύγκρουση στο Λιοπέτρι-Μεταφέρθηκε στη Λευκωσία

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η μία εκ των πέντε τραυματιών, που ενεπλάκησαν σε τροχαίο το απόγευμα του Σαββάτου, στο Λιοπέτρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων-Στο νοσοκομείο πέντε πρόσωπα (pic)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για την 74χρονη οδηγό του ενός οχήματος, η οποία μετά τη μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ακολούθως, κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάστασή της να θεωρείται κρίσιμη.

Το τροχαίο, είχε σημειωθεί γύρω στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό 28ης Οκτώβριου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που βρισκόταν σε άλτ, και το οποίο οδηγούσε 23χρονος με συνοδηγό άλλο πρόσωπο, επιχείρησε στροφή δεξιά, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία οχήματος στο οποίο επέβαιναν η 74χρονη, μία 85χρονη και μία 64χρονη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, οι τρεις γυναίκες που επέβαιναν στο ένα όχημα εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια. Αμέσως, πολίτες που είδαν το τροχαίο, προσέτρεξαν για βοήθεια και κατάφεραν να τις απεγκλωβίσουν, πριν την άφιξη των μελών της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο μετέβησαν εξάλλου και μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και πέντε ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο. Πέραν της 74χρονης που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για νοσηλεία κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου η μία γυναίκα, ενώ η άλλη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική.

Ο 23χρονος οδηγός του άλλου οχήματος και ο συνοδηγός του, έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν.

Στον 23χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με τελική ένδειξη 49μg αντί 22μg που είναι το επιτρεπτό όριο. Βρέθηκε επίσης θετικός στην κάνναβη, σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ που υποβλήθηκε, ενώ αρνήθηκε να υποβληθεί σε τελική εξέταση.

Σημειώνεται ότι κατά την παραμονή του στις πρώτες βοήθειες του Νοσοκομείου, ο 23χρονος προκαλούσε ανησυχία και διασάλευσης της ειρήνης με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα πιο πάνω αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Ανατροπή στο Ανώτατο της Ν. Υόρκης-Ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»
Αιχμές στην Επ. Εσωτερικών για έλλειψη διαβούλευσης στα ν/σ Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης
Οι αγωνιστές ΕΟΚΑ 1955-1959 καταγγέλλουν το Υφ. Πολιτισμού για «θέμα γλώσσας» στη Μπιενάλε
Στις 3232 οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Δείτε αναλυτικά ανά δήμο και επαρχία
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Χάος στα αεροδρόμια της Βρετανίας, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος-Ατελείωτες ουρές
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων