Παραπέμφθηκε σε δίκη το ζεύγος για τον φόνο στην Γερμασόγεια-Ελεύθεροι οι άλλοι δύο

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα οι δυο από τους τέσσερις ύποπτους για την υπόθεση φόνου του 36χρονου Lyubisha Ristoski, ενώ οι άλλοι δυο θα διωχθούν για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Σχετικές οδηγίες έλαβαν, από τη Νομική Υπηρεσία, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, που διερευνούν τις συνθήκες θανάτου του 36χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μετά από καυγά, σε οικία στη Γερμασόγεια, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φάκελος της υπόθεσης προωθήθηκε στη Νομική Υπηρεσία και δόθηκαν οδηγίες όπως ο 35χρονος Ε/κ και η 31 Ε/κ, που τελούσαν υπό κράτηση, αφεθούν ελεύθεροι, καθώς δεν προκύπτει ικανοποιητική μαρτυρία εναντίον τους.

Την ίδια ώρα δόθηκαν οδηγίες όπως οι ένοικοι της οικίας, ένας 40χρονος και μια 42χρονη, διωχθούν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και όχι του φόνου εκ προμελέτης.

Σε αναμονή βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ για τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων, αφού ο εντοπισμός, κατά τη νεκροτομή, μικρού ραγίσματος κρανίου καθώς και θλαστικών τραυμάτων στο πρόσωπο και στα χέρια, δεν έδωσαν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο 36χρονος είχε φτάσει στην οικία του ζεύγους, μαζί με τον 35χρονο και την 31χρονη, όπου έκαναν χρήση σκληρών ναρκωτικών, ενώ ακολούθησε διαπληκτισμός και ένταση μεταξύ του θύματος και της 31χρονης, για κάποια διαφορά που είχαν μεταξύ τους.

Το θύμα φέρεται να απείλησε με κουζινομάχαιρο την 31χρονη και να την γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα να επέμβει ο 40χρονος στην προσπάθεια του να αφοπλίσει τον 36χρονο. Στην πάλη που ακολούθησε, ο ένοικος της οικίας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 36χρονο, με το βάρος του σώματος του, και με τη βοήθεια της συζύγου του. Όπως η ίδια υποστηρίζει, άρπαξε ένα μεταλλικό αντικείμενο και άρχισε να κτυπά τον 36χρονο στα χέρια, ώστε να αφήσει το μαχαίρι, με το οποίο απειλούσε το σύζυγο της.

Ο 35χρονος και η 31χρονη εγκατέλειψαν με τα πόδια τη σκηνή, ενώ η 42χρονη κάλεσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έφτασαν στην οικία, όπου βρήκαν τον 40χρονο να κρατάει, με το βάρος του, στο πάτωμα τον 36χρονο, που ωστόσο ήταν ήδη νεκρός.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον